2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پر بازید شوهر کی خوشگله

320 بازدید | 23 پست

چرا هیچوقت ذهنم درگیر زیبایی نبود بنظرتون؟؟

واسم سواله

از اول دنبال درک شدن و فهمیده شدن بودن

هیجدقت ظاهر برام‌مهم نبود قسم میخورم حتی جزو ۱۰ تا معیارای اولیم برا ازدواجم نبود

همیشه دوس داشتم درکم کنن

پول نمیخاسم 

خونه و ماشین در حد معمول مثلا ی خونه ۶۰ متری و یه پرایدم کفایت میکرد

فقط دوسداشتم دلم‌پیش شریک زندگیم قرص باشه 

میبینم تو تاپیک بعضیا  انقد قربون صدقه شوهر خوشگلشون رفتن میگم کاش منم الوبتم زیبایی بود 

از نظر خودشون خشکلن فقط 😂

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دل خوشه خواهرم

همون خوشگله پول نداشته باشه هر روز دعواست و میرینن به هیکل و خوشگلیش

منم هیچوقت برام مهم نبوده زیباییش البته که زشت هم نیست بنده خدا ولی خب زن نیس که معیار اول زیبایی باشه

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹

چون مهم اینه به دلت بشینه

به دل نشستنم صرفا به خاطر زیبایی نیس،به خاطر وایبیه که ازش میگیری

اونام شوهراشون همه خوشگل نیستن،چون به دلشون نشسته قربون صدقه اش میرن و به چشمشون زیباست

الان همسر منم برام جذابه،ولی خب توقع ندارم همه بهش بگن جذاب.من حالا اون چهره رو جذاب میدونم،وگرنه شاید شما ببینیش بگی اه این دراز بیخود چیه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

😅😅 سمندون هم از نظر زنش خوشگله مهم اینه ک واقعا اون آدم زیبا باشه یانه 

یادمه چندسال پیش یکی از کاربرا عکس همسرش گزاشته بود میگفت باید مدل بشه ولی شبیه سمندون بود😑🤭  

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

من تمیزی برام مهم تره قیافه هس من شغلم جوریه با اقایون در ارتباطم بعضیاشون خیلی بوگند میدن

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
از دل خوشه خواهرمهمون خوشگله پول نداشته باشه هر روز دعواست و میرینن به هیکل و خوشگلیشمنم هیچوقت برام ...

شوهر من خیلی زیباست واقن ولی اونی نبود ک من مبخاستم تعجبم میدونی بخاطر چیه؟؟چون حتی یه درصد چهره ش برام مهم نیست و تو این ۱۲ سال زندگی مشترک من یکبارم قربون صدقه چهره ش نرفتم همیشه اگه کاری میکرد ک دوس داشتم و باعث خوشحالیم میشد میگفتم قربون مهربونیت یا فدای ادبت و این جیزا

من یه زمانی همسرمو زیبا ترین میدیدم الان وقتی نگاهش میکنم جز زشتی و کریح بودن چیزی نمیبینم به نوع نگ ...

من چه قبل از خیانتش چه بعد از خیانتش زشتی وزیباییش ب چشمم نیومد هیجوقت 

فقط اخلاق و ادب و متانت یه ادمه ک جذیم میکنه نه جهره

شوهر من خیلی زیباست واقن ولی اونی نبود ک من مبخاستم تعجبم میدونی بخاطر چیه؟؟چون حتی یه درصد چهره ش ب ...

دقیقا چون زیبایی واقعا اهمیت چندانی نداره برای مرد

منم دقیقا همینه

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹