2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مثل اینکه قانون زندگی کردن شده درد کشیدن

هر از گاهی با دوستام خانوادم بحث میکنیم میگم اگر خوشی های زندگی رو با بدبختی هاش بزاریم تو تراز ...اصلا یر به یر نمیشه همیشه کفه ی درد و بدبختی ترازو سنگین تره

هر از گاهی با دوستام خانوادم بحث میکنیم میگم اگر خوشی های زندگی رو با بدبختی هاش بزاریم تو تراز ...ا ...

اره زندگی خیلی سخت شده مخصوصا اگه شوهر یا بچه یا خانواده خوب و همدلی نداشته باشی

اره زندگی خیلی سخت شده مخصوصا اگه شوهر یا بچه یا خانواده خوب و همدلی نداشته باشی

میدونین وقتی ادم درد هاشو ب یکی میگه فقط بعدا علیه ادم استفاده میکنن .... ما هم باید عین حضرت مهدی درد هامو به داخل چاهی بگیم متاسفانه...

بهارنارنج یک سیر زیرفن . به لیمو.گل گاو زبان. اسطوخودوس.گل محمدی.ببین از همش یکم بگو بریزه تو بهارنارنج .بهارنارنج یک سیر بقیه اش همش باهم نیم سیر بشه قاطی کن مثل چای دم کن بعد بیست دقیقه میل کن روزی دوبار قبل استراحت حتما بخور اندازه اش مهمه چون بدخور میشه اگه بهارنارنج کم باشه اگه یک پر زعفران دو قطره گلاب به لیوانت اضافه کنی خیلی خوش طعم تر میشه خیلی خیلی آرامش میده بهت من خودم میخورم کارمم تب سنتی هست

میدونین وقتی ادم درد هاشو ب یکی میگه فقط بعدا علیه ادم استفاده میکنن .... ما هم باید عین حضرت مهدی د ...

درسته حرفت وولی تو دوست وفامیل نباید گفت اینجا که هیچ کس نمیشناسه ادم رو