پوووویان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 82 عنوان تماس چشمی بچه دوماهه 173 بازدید | 10 پست بچم دوماهشه نگاهم نمیکنه نگاهشو ازم میدزده چکارکنم؟؟؟کسی مثل من بوده که بعدا بچش خوب شده باشه اوتیسم نبوده باشهه؟؟؟تروخدا جواب بدین تروخدا برا بچم دعاکنین دارم میمیریم 1403/07/05 | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roz_meshkii عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 12735 وسواس شدی استارتر بچه دوماهه نمیبینه بخواد تماس چشمی داشته باشه
maralamd عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 752 سلامهنوز زوده بچه دوست من تازه چهارماهگی نگاه میکرد و عکسالعمل نشون میداد نگران نباش بعضی از بچهها دیرتر این کارو انجام میدن
پوووویان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 82 وسواس شدی استارتر بچه دوماهه نمیبینه بخواد تماس چشمی داشته باشه چندنفر که بچه همسن پسر من دارن میگن بچشون نگاشون میکنه موقع شیر خوردن ولی پسر من اصلا نگانمیکنه وقتی خودم سدمو میبرم نزدیک نگاهشو میدزده سمت دیگرو نگا میکنه
پوووویان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 82 دید بچه دوماهه کامل نیست ولش کن بچه رو اگه کامل نیس از کجا میفهمه چشمامو و صورتمو نگاه نکنه
پوووویان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 82 سلامهنوز زوده بچه دوست من تازه چهارماهگی نگاه میکرد و عکسالعمل نشون میداد نگران نباش بعضی از بچهها ... پسرم اصلا نگانمیکنه 😭
maralamd عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 752 پسرم اصلا نگانمیکنه 😭 بچه دوست منم واقعا نگاه نمیکرد اصلااااااااااا جوریکه منم فک میکردم شاید مشکلی داره یا چشماش ضعیفه ولی بعد از حدود چهار ماه خوب شد قشنگ نگاه میکرد دیگهنگران نباش
پوووویان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 82 بچه دوست منم واقعا نگاه نمیکرد اصلااااااااااا جوریکه منم فک میکردم شاید مشکلی داره یا چشماش ضعیفه ول ... دعاکن پسرم نگاکنه شب و روزم شده گریه حالم خیلی خرابه
maralamd عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 752 دعاکن پسرم نگاکنه شب و روزم شده گریه حالم خیلی خرابه نگاه میکنه نگران نباش الان زودهمنم مثل تو سر هرچیزی همینجوری صبح تا شب حرص و جوش میخوردم فقطبچه دوست من تازه وقتی نگاه هم میکرد چشماش رو به داخل میرفت ولی بعد چند ماه اونم درست شداصلاااااا نگران نباش