2777
2789
عنوان

تماس چشمی بچه دوماهه

159 بازدید | 10 پست

بچم دوماهشه  نگاهم نمیکنه نگاهشو ازم میدزده چکارکنم؟؟؟کسی مثل من بوده که بعدا بچش خوب شده باشه اوتیسم نبوده باشهه؟؟؟تروخدا جواب بدین تروخدا برا بچم دعاکنین دارم میمیریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس شدی استارتر بچه دوماهه نمیبینه بخواد تماس چشمی داشته باشه

چندنفر که بچه همسن پسر من دارن میگن بچشون نگاشون میکنه موقع شیر خوردن ولی پسر من اصلا نگانمیکنه وقتی خودم سدمو میبرم نزدیک نگاهشو میدزده سمت دیگرو نگا میکنه 

پسرم اصلا نگانمیکنه 😭

بچه دوست منم واقعا نگاه نمیکرد اصلااااااااااا جوریکه منم فک میکردم شاید مشکلی داره یا چشماش ضعیفه ولی بعد از حدود چهار ماه خوب شد قشنگ نگاه میکرد دیگه

نگران نباش

دعاکن پسرم نگاکنه شب و روزم شده گریه حالم خیلی خرابه

نگاه میکنه نگران نباش الان زوده

منم مثل تو سر هرچیزی همینجوری صبح تا شب حرص و جوش میخوردم فقط

بچه دوست من تازه وقتی نگاه هم میکرد چشماش رو به داخل میرفت ولی بعد چند ماه اونم درست شد

اصلاااااا نگران نباش