2777
2789
عنوان

سوزش معده

66 بازدید | 14 پست

بعد چن وقت نارنگی خریدن منم ته همچیو درمیارم   نزدیک دو کیلو خوردم ترش ام بود هم حالت تهوع دارم هم سوزش شدید معده(معدم مزخرفه زود واکنش نشون مبده) مامانم گف ابلیمو بخور میشوره میبره خوردم ده برابر بدتر شد الا ماست بخورم؟چیکارکنم(غیرر قرص)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوس شده جدیدن قبلن اینطوری نبود

دیگه چشم و‌ گوششو‌ وا کردی فهمیده معده های دیگه حتی با یه دونه نارنگی ترش هم بهم می ریزن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
مث منی الان منم دقیقا همینجوریم یه معده مسخره ای دارم تازه کن چیزی نخوردم خیلی کم ازصبح غذا نخوردم ا ...

من ابنطوری نیود انقد اشغال خوردم ک این شد

کاش میشد برگشت عقب مراقبشون بود

تو ام بالا میاری زیاد؟ من هفته ای یبار ی روز کامل

پذرمو دراورده تو چیامیخوری قرص خاصی میخوری؟

رفتی دکتر چی گف    

من ابنطوری نیود انقد اشغال خوردم ک این شدکاش میشد برگشت عقب مراقبشون بودتو ام بالا میاری زیاد؟ من هف ...

گفت میکروب معده داری یه مدت قرص میخوردم امپرازول ناشتا میخوردم وانتی بیوتیک خوب شده بودم ولی بعضی وقتا بازم سنگینی ونفخ وسوزش دارم