2777
2789

عشقمو میگم بعد دوسال و نیم برگشته همین که لینک کانالم رو گذاشتم بیوم دیدم عضو کانالم شو بعد تو ناشناس کانالم بهم پیام میداد منم هیچی نگفتم ببینم تا کجا میخواد پیش بره و ... 

تا اینکه دیروز بهش گفتم میشناسم خودتی

گفت اشتباه گرفتید من اونی که فکر میکنید نیستم بهش گفتم از همون اول که عضو کانالم شدی میدونستم خودتی و همش اصرار می‌کرد من نمیدونم درباره چی حرف میزنید نمیشناسمتون و اشتباه گرفتید...

آخرش هم گفت که ببخشید اگه با حرفام ناراحتتون کردم و باعث شدم یاد یکی دیگه بیوفتین ولی من اونی که فکر می‌کنید نیستم:/

درحالی که مطمئنم خودشه 

هنوزم تو کانالم عضوه این پیام آخرش رو دیگه جواب ندادم از دیروز

یعنی چی این کارش؟ واسه چی برگشته؟

از همه جا هم از بلاکی درم آورده 

بعد بیوش هم اینه:

باور کن بعد رفتنت یکی شبا یواشکی گریه میکنه و اشکاشو پاک میکنه:)

انگار من گذاشتمشو رفتم😂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی ناراحت نباش از این ادما زیاد هست 🫂🫂

چیکارش کنم الان؟ 

نمیفهممش اگه برگشته چرا نمیگه میترسه؟ ۱۰ روزه هر روز بهم تو ناشناس پیام میده حرف میزنه بعد خودشو معرفی نمیکنه

بشاش بش ولش کن

باهاش حرف زدم 

گفتم هروقت جرعت پیدا کردی بیا حرفت رو بزن بگو چرا برگشتی 

باز گفت ببخشید اگه با حرفام ناراحتتون کردم ولی منو اشتباه گرفتید:///

خ ا ی ه ندارهبره گمشه

هعی

البته خودش دو سال پیش که رفت گفت منتظرم بمون برمیگردم گفتم داری بهونه میاری رک و راست بگو میری دیگه نمیای گفت نمیگم چون برمیگردم:/

مطمئنی خودشه؟؟شاید اشتباه گرفتیش

آیدیش رو دارم و چند وقت پیش عضو کانالم شد و اینکه از همون روزی که عضو شد یکی همش تو ناشناس بهم پیام میده همش حرف میزنه درد و دل میکنه درباره چیزای مورد علاقش گفت خودشه مطمئنم...

چیکارش کنم الان؟ نمیفهممش اگه برگشته چرا نمیگه میترسه؟ ۱۰ روزه هر روز بهم تو ناشناس پیام میده حرف می ...

حتما میخواد بببینه چطوری یا زیر نظر داشته باشتت البته این کارشم خیلی احمقانس اینکه این جوری برگشته و خودشه ناشناس میکنه