2777
2789
عنوان

کیا کف پاهاشون رو حنا گذاشتن

285 بازدید | 21 پست

طریقه مصرفش چطوریه؟

اگه ۳ روزمصرف کردیم و پاهامون سیاه شد سری بعد کی دوباره حنا بذاریم؟

اگه کسی اطلاعاتی در این موارد داره بیاد ب اشتراک بذاره

من چند روز گذاشتم پاهام سیاه شد 

حس میکنم حالم بهتره شبا راحت تر میخوابم 

معده دردم خیلی کمتر شده

تا هفته بعد دوباره سه شب تا یک ماه تکرار کن

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته های بعدش یکبار دیگه گذاشته بودم یکماه کیست داشتم دفع شد تو پری عزیزم

چه جالب خداروشکر

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ممنون عزیزمکانالی که در این موارد توضیح داده دارین؟

ایتا سرچ کن معجزه گیاه

چه جالب برای چی خوبه؟برای خواب و استرس خوبه؟ سیاه چرا شد پاتون بخاطر رنگ دهی حنا یا سموم بدن خودتون؟

به خاطر سموم بدن عزیزم

بله واسه خواب و استرسم خوبه

من قشنگ آروم شدم خودم حس میکنم