2777
2789

دخترا توجه کردید تازگیا پسرای سطح بالا ، اونایی که شغل و موقعیت خوب دارن مثل قاضی و دکتر و کارمندای ارگان های خوب ( مثل بانک و شرکت نفت و سازمان بورس و ‌‌‌...)

همشون دنبال دختر شاغل واسه دوستی و ازدواجن ؟

اطراف شما هم همینطوره یا شهر ما اینجوریه ؟

* اینجا تاپیک خاله زنکی و دعوا بین شاغل و خونه دار نیست صرفا تبادل و تعامله ، اگه دنبال داستانی کامنت نذار

تکاپو برای نجات ✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم کارمند ارگان خوبه له له میزنه من از کارم استعفا بدم،

یکی از اشناهای دورمون پسرش قاضیه تازگیا فهمیدم ازدواج کرده با کادر درمان 

قبلشم پسره با یه دختر پزشک دوست بود خانواده ش راضی نبودن 

کلا یکی از معیاراشون شاغل بودن دختر بود ، دختر بیکار رو اصلا مدنظر قرار نمیدادن

تکاپو برای نجات ✨️
دقیقاتو خودت شغلت چیهادم موفق خب نمیاد یه ادمی که بی فکره عو به فکر زندگی خودش نیست رو بگیره قطعا می ...

من از پرستاری ازاد انصراف دادم میخوام مجدد کنکور بدم

اره دقیقا معیارا عوض شده کامل

تکاپو برای نجات ✨️
یکی از اشناهای دورمون پسرش قاضیه تازگیا فهمیدم ازدواج کرده با کادر درمان قبلشم پسره با یه دختر پزشک ...

خودت پسر داشته باشی هم قطعا اگه پسرت شاغل باشه دوست داری عروستم شاغل باشه ک بهم بیام

یکی از اشناهای دورمون پسرش قاضیه تازگیا فهمیدم ازدواج کرده با کادر درمان قبلشم پسره با یه دختر پزشک ...

خب کار رفتن شان میده شاید به خاطر این بوده،  و چون بیشتر تو اجتماعن مردا بیشتر سمتشون میرن

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
خب پ میخواستی دنبال دختربیکارباشن !ک فقط مصرف کننده باشههمین بلایند دیتو نگاه کن همشون میگن دلم نمیخ ...

جمله ی اولت قابلیت یه دعوای حسابی و جنجال تو سایت رو داره 😁

ولی اره جدی موقعیت دختر تازگیا خیلی مهم شده ، انگار واقعا مثل شغل پسر روی شغل دختر هم حساس شدن همه

تکاپو برای نجات ✨️
نمیدونم چون خودم شاغل ام فرق خاصی رو حس نکردم

خیلیییی فرقشه، من شاغلم یک ماه مرخصی گرفتم وای تو خونه دارم دیوونه میشم کارم فقط شده بخور و بخواب به هیچ کاری نمیرسم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑