2777
2789
عنوان

استخدام اموزگاری

213 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کسی امسال قبول قطعی شده که بره سر کار.  لطفا بیاین بگین چی خوندین؟  من منابع اصلی رو نمی تونم بخونم یعنی با کتاب فیزیکی راحت نیستم خوابم میگیره  خواستم بدونم کسی  پیجی چیزی میشناسه منابع رو فرمت پی دی اف بذاره.  و البته منابع کامل پوشش بده.  بعضیا دیگه خیلی خلاصه شده. ممنونم اگه راهنمایی کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من منابع نوین استخدام رو مبخونم فایل هست من برعکس شمام خیلی سخته از روی فایل خوندن دنبال کتاب ه ...

نوین استخدام خوبه؟   قیمتشم انگار بالا بود اگه اشتباه نکنم؟   کتابخونه ها دارن. من منابع رو نخریدم. رفتم عضویت کتابخونه گرفتم سرچ میزنم  هر کتابخونه ای داشته باشه می تونم برم بگیرم ولی با کتاب راحت نیستم اصلا.  نوین کامله؟  من ارامش رو پارسال خوندم. خدایی عمومی هاش خیلی خوب بود. ولی تخصصی و اختصاصی رو نمی دونم.  چون نخوندم پارسال. یهو اعلام کردن همه رشته ها می تونن شرکت کنن. 

نوین استخدام خوبه؟ قیمتشم انگار بالا بود اگه اشتباه نکنم؟ کتابخونه ها دارن. من منابع رو نخریدم. ...

ارامش رو هم دارمش 

نوین عالیه من پارسال فایلاشو خوندم ب طرز باور نکردنی نمرم اومد بالا با 10نمره اختلاف قبول نشدم

کتاب اصلی رو شما میگی کتابخونه ها دارن؟

کتاب اصلیا به درد نمیخوره من خریده بودم فروختم همشو کتابای نوین استخدام رو میخوام اینم گرونه پنج میلیون ایناس کتابای دست دو پارسالشون رو میخوام بگیرم اینم یکی دونفر داشتن میگن سه میلیون اینا میگم امسال کتاب نو رو میگه پنج تومن شما دست دومش رو میگید سه تومن دیگه نخریدم فعلا مجبورم از فایل بخونم