2777
2789
دارمش

پس بیا بریم تاپیک تو...هنوزم رژیمی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا منم شنیدم اما اون موقع اینقد درد داری ک حتی تحمل کش سفت شلوارو نداری چه برسه ب گن

آره واقعا  

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
شاید طبیعی دنیا بیاد بچه بازم اینکارو بکنم؟

بزار میپرسم بهت میگم ولی نمیدونم طبیعی رو 

چون چند تا موردی که دیدم سز بودن  

باعث میشه سفت شه شکم تا جایی که میدونم 

از دکترتون هم بپرسید بهتون میگن خوبه یا نه 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

ماماناي شيرده بياين اينجا دور هم باشيم و به هم روحيه بديم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1412278/ماماناي-شيرده-بياين-به-كمك-هم-رژيم-بگيريم

خــــدايا : چه دوسـتانم چه دشـمنانم       هر چـيزي كه براي مـن ميخواهـند             قبل از مـن به خـودشان بده   
ای بابا منم شنیدم اما اون موقع اینقد درد داری ک حتی تحمل کش سفت شلوارو نداری چه برسه ب گن

دیگه تجربش نکردم خودم هنوز :) انشالله مادر شدم میگم :) 

ولی من اقوامم اکثرا انجام دادن‌، حتی خانم هایی تا ۶۰ سال 

و الان واقعا شکم نداارن 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
من روزی چندتا۹۰۰ نهایت ۱۰۰۰تا کالری میخورم.قدو وزنتو میگی گلم تو چند ماه ۱۰کیلو کم کردی

من فکرکنم  ۵و۶ ماه ده کیلو کم کردم البته بگم خیلی طول کشید_اخه بعضی مواقع خسته میشدم _ ولی بچه ها هیچی بدون ورزش فایده نداره

خدایا ممنونتم 

پس رها بذار تو امضات و یا یه تاپیک دیگ بزن و بگو فقط خانومای شیردهی ک رژیمن بیان بعدم بگو ک تحقیق کردیم بعد تصمیم به رژیم گرفتیم پس رژیمیا بیاین باهم ادامه بدیم تاهی نگن ک ضرر داره نگیر یا هرچی دیگ

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
دیگه تجربش نکردم خودم هنوز :) انشالله مادر شدم میگم :)  ولی من اقوامم اکثرا انجام دادن‌، حتی خ ...

من ک نتونستم انحام بدم چون بشدت درد داشتم