2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

36 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من دوسه ماهه پریودم عقب جلو میشه ولی این عقب جلو شدن کمتر از یک هفته س ک دکتر گف طبیعیه رفتم سونو دادم گفت کیست های ریز ریز داری ک از سردی رحمه خودم توی برگه دیدم نوشتهpcosک همون تنبلی تخمدانه اومدم تحقیق کردم دیدم ک ی جا نوشته اگه پریودات به موقع باشه و منظم تنبلی نداری و تخمک هات فعاله میگن تنبلی تخمدان باعث اضافه وزن هم میشه ولی من خیلی لاغرم 53کیلو ام

چند تا چیز اضافه کنم ک من قبلا توی رابطه به همسرم خیلی خیلی گرم بودم ولی الان سرد سرد شدم 

و ی سری چیزا هم هست ک دکتر گف باعث سردی میشن خیس شدن جلو لباس موقع ظرف شستن خوردن سردی و لبنیات زیاد بدون کفش روی سرامیک راه رفتن ک من همشون رو انجام میدم 

میخاستم ببینم این کیست ها از سردی رحم هست یا تنبلی تخمدان کسی تحربشو داره منو راهنمایی کنه اگر گرمی مصرف کنم خوب میشه یا نه 

قصد بارداری هم دارم

نگو که سردی رحم رو دکتر زنان یا سونو بهت گفتن😐اگه تو سونو pco زده که خوب هستی دیگه‌ منم ۵۴ کیلوام . ...

دکتر گفت کیست هات بخاطر سردیه گرمی بخور و رحمت رو گرم کن pcosتنبلی تخمدانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.