2777
2789

بچه ها من یه مشکلی دارم توی تست 

مثلا وقتی میخوام تست بزنم اول درسنامه رو کامل میخونم و تو خوندن درسنامه هیج مشکلی ندارم ولی وقتی میرم سراغ تست گیر میافتم 

بعضی تست هارو کلن میمونم ، بعضی هارو هم نسبتا میتونم حل کنم ولی وسطش گیر میکنم باید یه نگاهی ی پاسخنامه بندازم تا بتونم حلش کنم و خب تا اخر که نمیتونم‌اینکارو کنم تایمم میره تست زن حرفه ای هم‌نمیشم 

بنظرتون این مشکلی کع من دارم با کلاس تست درست میشه؟ لطفا راهنمایی کنید ممنونم

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگههمون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

واسه ی همه ی درسها اینطوری؟

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه ی همه ی درسها اینطوری؟

نه فقط شیمی و فیزیک 

رشته‌م تجربی 

ریاضی رو چند روز دیگ‌میخوام برم کلاس

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگههمون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی
چه درسی؟کلاس تست به نظر من خیلی بی فایده است به من که رسماً هیچی یاد ندادن اگه به کتاب مسلط باشین خی ...

شیمی و فیزیک

به هیچ عنوان جواب رو نگاه نکن 

برای درسنامه خیلی وقت نذار

هر تستی که نمیتونی حل کنی اصلا روش وقت نذار نزن و ازش رد شو

بعدش برو خیلی قشنگ توضیح تست رو کامل و با دقت بخون 

و قشنگ تحلیل کن کم کم توی تست زنی هم ماهر میشی

نه فقط شیمی و فیزیک رشته‌م تجربی ریاضی رو چند روز دیگ‌میخوام برم کلاس

ببین عزیزم اگه مثلا از هر ۵ سوال سه تارو تونستی جواب بدی یعنی مراحلشو بری یعنی به درس تسلط داری ، ولی اگه از هر ۵ سوال همرو نتونستی به جواب برسونی یعنی توی درس تسلط نداری و باید کلاس ببینی واسه شیمی و فیزیک که به تسلط برسی ، کلاس های نکته و تست ببین که هم آموزشت تکمیل بشه هم تست زنیت

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
به هیچ عنوان جواب رو نگاه نکن برای درسنامه خیلی وقت نذارهر تستی که نمیتونی حل کنی اصلا روش وقت نذار ...

اخه میدونی،  سال اخرم تایم خیلی زیادی ندارم و اینطوریم کع چیزی رو نتونم حل کنم کلن انگیزم از دست میدم 

اخه میدونی، سال اخرم تایم خیلی زیادی ندارم و اینطوریم کع چیزی رو نتونم حل کنم کلن انگیزم از دست مید ...

منم همیجوری بودم

تو رو خدا تاپیکای منو یه نگاه بنداز من فقط دو ماه وقت داشتم ولی با این یوه پیش رفتم و جواب گرفتم

منم اولش که تست کار میکردم اینجوری بودم ولی بعدش تستارو با پاسخنامه حل و تحلیل میکردم بعدش کم کم راه ...

یعنی بنظرتون هز دفعه تستی رو که نتونستم بزنم پاسخنامه‌ش رو تحلیل کنم کم کم‌راه میافتم؟

اخه میترسم زمانم بره دوازدهمم

شیمی رو نیاز داری که عمیق و کامل یاد بگیری، درسنامه رو فقط حفظ نکن اگه امکانش رو داری کلاس مجازی شرکت کن، اما فیزیک از هر فرمول چندین مسأله متفاوت حل کن از آسون به سخت، من فیزیک خیلی سبز تک پایه داشتم سوالات هر فرمول خاص از آسون به سخت مرتب شده بودن و زیادد بودن

اگه حوصله داشته باشی آخرین سوالا توی هر مبحث دیگه به گودرت بی‌نهایت در حل مسئله می‌رسی😆