سلاگ ...بچم دوماه و دو روزشه اما تماس چشمی باهام نداره همش اینور اونور نگامیکنه هرچی سعی میکنم تو چشماش نگاکنم روشو برمیگردونه طرف دیگه انگار دوستنداره تو چشم من یا اطرافیان نگاکنه ....انقد این قضیه مشهوده که اطرافیان وقتی باهاش حرف میزنن بچم نگاشون نمیکنه میگن کجارو نگهمیکنه ....تو گوگل زده اوتیسم ای خدا من چه خاکی به سرم بریزم کسی مثل من بوده که بعدا بچش خوب شده باشه؟؟؟مامانا تروخدا برا بچم دعاکنید اوتیسم نباشه برای سلامتیش نذر کردم دیگه دارم گم میارم دعاکنین بهم نگاکنه 😭😭😭😭
عزیزم هنوز زوده منم اوایل خیلی توهم میزدم الان تازه چشماش شفاف میبینه اطرافش براش جالبه ۶ ۷ ماه ب بعد قشنگ زل میزنه بهت😁
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.