2777
2789

بچه هااا ی پسری هستی از من خوشش میاد بعد من اصن دوسش نداشتم هیچ حسی نسبت بهش نداشتم تا اینکه پارسال بهم پیشنهاد داد و منم قبول کردم منی که از هیچ پسری خوشم نمیاااد خیلی بدرد نخورههه‌ همه میگن لیاقتمو ندارهه‌ ولی دست خودم نیست تا حالا صد بار باهاش کات کردم که باز برگشتم واقعا دست خودم نیس ی بار تو حرفاش شنیدم گفت دعانویس بهم گفته ک به عشق اولت نمیرسی (منظورش من بود) بعد منم بهش گفتم دعا نویست چقد خوبهه ها گفت ارههه😐😐

مامانم میدونه ک باهاش تو رابطه ام بهم میگه اصلا پسر خوبی نیست شما زمین تا آسمون باهم فرق میکنین اصلا لایق تو نیست  بخدا دست خودم نیست مطمئنم جادوم کردهه

تو مفاتیح به دستوری هست برای بطلان سحر اونو انجام بده

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب آدم سمی خیلی بدم میاد مرد دعا بگیره 

ازش دوری کن بیچارت میکنه اگه دعا بگیره که باهاش رابطه داشته باشی چیکار میکنی 

چهار قل سوره حمد دو ایه آخر سوره بقره معجزست معجزه نیاز به هیچ دعانویسیم نداری 

اونم قطعن بش میگه اره داره و دومیلیون بده تا باطلش کنم

کلاهبردار با واقعی فرق داره من خودم مشکل طلسم داشتم ولی چندتا از اعضا خانواده ام پرسیدم با اینکه مشکل تو زندگی داشتن اما گفتن طلسم ندارند 

ایشان مرد شریف هستن و از جای معتبر معرفی شدند البته جواب زود نمیدن چون خیلی اینکار نمیکنن 

البته هرکس مختار میتونه مراجعه کنه یا نکنه 

دختری در من ساز امیدواری می‌نوازد