2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یازدهمم

عمومی خودت از فرمول ۲۰ بخون و تست بزن

ازمون هم توگوگل هست

تجربی هستی

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

عمومی خودت از فرمول ۲۰ بخون و تست بزنازمون هم توگوگل هستتجربی هستی

درسته.. ولی خب تعجب کردم اخه پارسال ک میرفتم عمومی هم بود 

اره تجربیم

اللهم عجل لولیک الفرج✨

درسته.. ولی خب تعجب کردم اخه پارسال ک میرفتم عمومی هم بود اره تجربیم

امسال عمومی ها تو کنکور نمیاد و فقط تشریحی هست 

شاید به همین دلیل که روال تستی نمیتونه تقویت کننده تشریحی پاسخ دادن باشه بر داشتن

ولی قلمچی نده طبق تجربه ام

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

امسال عمومی ها تو کنکور نمیاد و فقط تشریحی هست شاید به همین دلیل که روال تستی نمیتونه تقویت کننده تش ...

اره میدونم عمومی ها نیست

پارسالم تصویب شده بود ک عمومیا نیست ولی قلمچی عمومی هم داشت

اتفاقا به نظرم وقتی ادم بتونه تستارو عموما درست جواب بده یعنی مفهوم اون درس و فهمیده البته منکر این نیستم ک برای نهایی باید تمرکز روی متن کتاب باشه و دقیق خونده بشه

من 3 ساله قلمچی میدم تا الان راضی بودم باعث پیشرفتم شده مشکلی ندارم باهاش مرسی از نظرت✨

اللهم عجل لولیک الفرج✨