2777
2789
عنوان

پارانویید توروخدا کمکم کنید

240 بازدید | 12 پست

مادرم تمام علائمش رو داره به هیچ عنوان حاضر نیست بره دکتر 

بچه بودم به پدرم شدیدا شک داشت با چاقو و تبر میفتاد دنبالش یبارم آچار فرانسه انداخت رو ماشین بابام خورد شد جلوی ماشین.پولای بابامو میدزدید میداد به خانوادش حالا به خانوادشم مشکوکه میگه برام دعا میگیرن.بابام به روغن دست زد انداخت بیرون گفت جیش کردی توش من مریض شم.

دیشب دعوت بودیم خونه خالم که از همه چیزمون خبر داره شوهرش گفت تبر خورد به دستم انگشتم برید.به شوخی گفت خالتون زده 

من خندم گرفت گفتم جدی؟

تو هم تبر به دستی؟

داداشم گفت اچار فرانسه هم واردی؟

شوهرش گفت جریان چیه ما گفتیم هیچی خندیدیم.ینی چیزی نزاشتیم متوجه بشه ابرو ریزی نشه.

شب از اونجا اومدیم شوهرم بردمون بیرون کافه اینا کلی گردوند مارو 

خوابیدیم پاشدیم مادرم یه شری درست کرد از صب 

شماره پدر شوهرمو گرفت که بگه دخترم افریته اس 

شوهرم نزاشت 

به شوهرم میگه زنت جن  ده اس

میگه علط میکنه به من متلک میندازه حسوده حسادت منو میکنه 

از صب داره نفرینم میکنه میگه روز خوش نبینی 

الانم صبحونه اورره شوهرمو فرستاده نون خریده منو نمیزارع بخورم اومدم تو اتاق خیلی ناراحتم شوهرم واسم لقمه میگیره میاره میگه نبر براش .زنگ زده به خاله هام میگه دورو دوروبرمو احاطه کرده و کلی بدمو میگه 

منم از راه دور اومدم مجبورم بمونم عروسی خواهرمه.

هرچی میگیم بریم دکتر بازم جنگ میندازه نمیاد 

الان به شوهرم میگه تو بی عرضه ای که نمیطنی دهن این  شوهرمم هیچی نمبگه منم واقعا ناراحتم 

کاش شوهرم دستمو میگرفت با ناراحتی میرفت و پشت سرشم نگاه نمیکرد.

😭😭😭😭😭😭خیلی داغونم 

تاپیک قبلی هم گفتم دیروز چیکار کرد

هرروز یه بلای جدید سرم درمیاره 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

هیچی ندارم برای گفتن

با صبر هم چیزی درست نمیشه که بگم خدا به همتون صبررر بده

واقعا سخته خیلیییی سخته میفهمم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

واقعا شوهرم بی عرضه است ینی؟😭😭😭😭

کاش از شوهرم حساب میبرد

شوهرم خیلی با ادبه هیچوقت جواب نمیده به بزرگترش 

کاش اینجوری نبود 

کاش مثل شوهرای خالم و داییام و ...بود بی اعصاب 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شوهرم بی عرضه است ینی؟😭😭😭😭کاش از شوهرم حساب میبردشوهرم خیلی با ادبه هیچوقت جواب نمیده به ب ...

وای عزیزم چرا به حرفش واکنش میدی 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وای عزیزم چرا به حرفش واکنش میدی

به خدا قسم اومدم تو اتاق لال نشستم 

واکنش نمیدم 

به داداشم کاری نداره

به خواهرم میگه علط کردی زنگ زدی به این بیاد عروسی 

من اینو خونم راه نمیدم 

منم لالم از ترس که باز زنگ نزنه به پدرشوهرم

نمیدونم شاید چون تو شرایطش قرار نگرفتم نظرم اینه ولی اگه مادرت مادر همتونه پاشو برو خونتون برادرت درکت میکنه بگو ابروم پیش شوهرم رفت همین اوضاعی رو که تعریف میکنی بعدا به برادرتم بگو مطمئنا درکت میکنه 

نکردم باز فداسرت  هرکی زندگیه خودش براش مهمتره  

اگه تونستی روز عروسی پاشو بیا اگه نه بشین خونت بعدا گلگی کردن توضیح بده

واقعا خیلی سخته شرایطت من موندم شوهرت چرا تورو نذاشته برگرده خونش والا قدرشو بدون الان همچین ادمایی پیدا نمیشن

نمیدونم شاید چون تو شرایطش قرار نگرفتم نظرم اینه ولی اگه مادرت مادر همتونه پاشو برو خونتون برادرت در ...

عروسی خواهرمه

به خدا قسم اومدم تو اتاق لال نشستم واکنش نمیدم به داداشم کاری ندارهبه خواهرم میگه علط کردی زنگ زدی ب ...

عزیزم 💔

عیب نداره دیگه خواهرت ازدواج میکنه میره برای دیدنش میری خونه خودش دیگه خونه مادرت نمیری

خواهرتم راحت میشه از دستش

هم تو گناه داری هم صدبرابر شوهرت گناه داره هم خواهرت خیلی گناه داره که دم عروسیشه و... 

کلا هرچی شماره از خانواده شوهرت و خود شوهرت هست اگه تو دفترچه ای چیزی نوشته شده حتما بکن بنداز دور یا خط خطی کن که دیگه خونده نشه یا از گوشیش کلا پاک کن

عزیزم 💔عیب نداره دیگه خواهرت ازدواج میکنه میره برای دیدنش میری خونه خودش دیگه خونه مادرت نمیریخواهر ...

تو گوشیش سیو کرده شماره هارو 

به گوشیشم اگه یکی دست بزنه واقعا واقعا ممکنه با چاقو حمله کنه بهش خیلی خطرناکه رفته یخچال قفلدار خریده قفل کرده کسی بهش دست نزنه 

ما ازگشنگی بمیریم تا این پانشه چیزی نیاره نمیتونیم چیزی بخوریم 

تو گوشیش سیو کرده شماره هارو به گوشیشم اگه یکی دست بزنه واقعا واقعا ممکنه با چاقو حمله کنه بهش خیلی ...

وای

حتما میفهمه که دست زدین به گوشیش؟ 

جدی مامانت باید قرص بخوره حتما شایدم بستری بشه واقعا همینجوری نمیشه

مشکلش فقط پارانوئید نیست چیزای دیگم هست

اول خودتون برید به یه روانپزشک بگید ببینید چی میگه مجبور شدید به زوررر هم شده ببریدش چه میدونم 

وایحتما میفهمه که دست زدین به گوشیش؟ جدی مامانت باید قرص بخوره حتما شایدم بستری بشه واقعا همینجوری ن ...

رفتیم گفتن تا خودشو نبینیم تشخیص نمیدیم چی داره 

تازع یکیش گفت من دارو بدم بهش مگه شما میتونین بهش بدین دیدیم راست میگه

تا خودش نخاد بیاد کاری نمیشه کرد واسش 

رفتیم گفتن تا خودشو نبینیم تشخیص نمیدیم چی داره تازع یکیش گفت من دارو بدم بهش مگه شما میتونین بهش بد ...

اصلا نگید روانپزشک یا روانشناش و اینا

بهش بگید علائم یه بیماری خیلی خطرناک رو داری رفتیم به دکتر گفتیم گفت درسته علائم این بیماریه باید بیاد تا بررسیش کنیم 

بهش بگو بیماریه خیلی شناخته شده نیست اسمشو نمیدونم

بگید حالا بیا دکتر شاید داشته باشی شایدم اصلا نداشته باشی باید بیای که بفهمیم داری یا نداری اگرم داشته باشی دکتر یا قرص میده یا نمیدونم میگه چیکار کنی که خوب بشه یا کنترل بشه... 

ببریدش پیش یه روانپزشک که حتما توی بیمارستان هم باشه

به نظرم قبلش هم میتونید خودتون برید حرف بزنید با دکتر بعد اونو ببرید