2777
2789

دوتا سبد گل مصنوعی دارم اصلا جا ندارم یکی سبد پر از گلهای رنگارنگه موقع خواستگاری اوردن یکی هم شوهرم واسه تولد دخترم بیمارستان اورد واقعا جا ندارم تازه از مد هم افتاده گل مصنوعی میخام دیوار بزنم ولی دلمم نمیاد چیکار کنم ردکنم؟

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره وقتی جا نداری چرا نگه داری رد کن بره

اره همیشه تو‌دست وپا هستن

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
انباری هم شده نکه دار

چرا احه ؟اونی که واسه تولد دخترم اورده بود رو گذاشتم دیوار صد تومن 😁

سلفون بپیچ بردار یادگاری

مشکل اینکه جا ندارم کجا بزارم یادگاری؟یه سبد بزرگه کلی جا میگیره

مشکل اینکه جا ندارم کجا بزارم یادگاری؟یه سبد بزرگه کلی جا میگیره

انباری، کمد، انباری مامان و...

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اره رد کنه، فضا باز میشه، حسش بهتره

کلا خیلی چیزا رو دلم نمیاد بندازم  باعث میشه خونه ام خیلی پربشه