بچه ها با یه پسره آشنا شدم از همکارامه بعد ۳۵سالشه اوایل چت کاری داشتیم بعدچند روز بهم گفتش که حس مثبتی بهم داره و دختر خوب و باشخصیتی هستی و ... این قصدش چیه؟ از کجا بدونم هدفش چیه؟ پسر خوبیه همکارام همه ازش تعریف میکنن چند نفر هم بهش معرفی کردن خودش نخواسته ، چتمو باهاش ادامه بدم یا کات کنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا یه مدت ادامه بده صبوری کن مشخص میشه قصد جدی اگه باشه کم کم از خونوادش حرف میزنه از خونواده خودت میخواد بدونه دو دوتا چهارتا میکنه میبینه بهم دیگه میخورین با خونوادش میاد جلو
الان فقط صبر میخواد و وابسته نشین و حد و مرز بزاری براش
آره ادامه بده همینجوری اگه خواست باهم برید بیرون اونوقت وقتشه ازش بپرسی هدف ارتباط و دیدار چیه
یه بار ازم خواست بریم گفتم نمیام البته با همکارای دیگه گروه دارن گفتم مختلطه نمیاام گفت معلومه چهارچوب داری و باشخصیتی یه بارم گفتم میخوام از اینجا برم گفتش کجا نمیزاریم بری جای دیگه