2777
2789

بچه ها با یه پسره آشنا شدم از همکارامه بعد ۳۵سالشه اوایل چت کاری داشتیم بعدچند روز  بهم گفتش که حس مثبتی بهم داره و دختر خوب و باشخصیتی هستی و ... این قصدش چیه؟ از کجا بدونم هدفش چیه؟  پسر خوبیه همکارام همه ازش تعریف میکنن  چند نفر هم بهش معرفی کردن خودش نخواسته ، چتمو باهاش ادامه بدم یا کات کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به خیلی چیزای دیگه بستگی داره

قصدش از شروع چیه؟ صرفا خوش گدرونی یا ازدواج

تا الان ک ۳۵ سالشه چی داره ؟ چی تونسته جمع کنه

اینا نشون دهنده پاکی و اقتدار یه پسر رو میرسونه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

تا یه مدت ادامه بده صبوری کن مشخص میشه قصد جدی اگه باشه کم کم از خونوادش حرف میزنه از خونواده خودت میخواد بدونه دو دوتا چهارتا میکنه میبینه بهم دیگه میخورین با خونوادش میاد جلو

الان فقط صبر میخواد و وابسته نشین و حد و مرز بزاری براش 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

خب به خیلی چیزای دیگه بستگی دارهقصدش از شروع چیه؟ صرفا خوش گدرونی یا ازدواجتا الان ک ۳۵ سالشه چی دار ...

شاغله پس انداز هم میگه ماهی ۱۰ ۲۰ تومن داره نمیدونم هدفش چیه خودمم موندم بپرسم ازش 

تا یه مدت ادامه بده صبوری کن مشخص میشه قصد جدی اگه باشه کم کم از خونوادش حرف میزنه از خونواده خودت م ...

هیچی نپرسم ازش قصدش چیه و اینا زوده؟ ادامه بدم باهاش چت و صحبتو؟ 

آره ادامه بده همینجوری 

اگه خواست باهم برید بیرون اونوقت وقتشه ازش بپرسی هدف ارتباط و دیدار چیه

زوده فعلا

در جواب صحبت هاش مثل قبل باش خودتو شل نکن یک دفعه منظوری نداشته باشه ضدحال بخوری یا با خودش بگه دوتا تعریف کردم طرف خیالاتی شد 

آره ادامه بده همینجوری اگه خواست باهم برید بیرون اونوقت وقتشه ازش بپرسی هدف ارتباط و دیدار چیه

یه بار ازم خواست بریم گفتم نمیام البته با همکارای دیگه گروه دارن گفتم مختلطه نمیاام گفت معلومه چهارچوب داری و باشخصیتی یه بارم گفتم میخوام از اینجا برم گفتش کجا نمیزاریم بری جای دیگه 

تا چه مدت مثلا؟

تا فکرکنم نزدیک یه ماه 

تو همین هفته ها مشخص میشه 

اگه قصدش هدف دار باشه معمولا ازتون میخواد باهاش برید بیرون 

اگه نخواست که هیچی فقط درد و دل میکنه که معمولا پسرا بی هدف بحث پیش نمیکشن با یکی

تا چه مدت مثلا؟

اون بستگی به طرف داره که در ادامه چطور برخورد کنه

اگر همینطوری دوپهلو صحبت کنه نمیتونی صد در صد به نتیجه برسی 

اگر حرفاش تغییر پیدا کرد و سمت رابطه اینا رفت تکلیفت مشخص میشه 

زوده فعلا در جواب صحبت هاش مثل قبل باش خودتو شل نکن یک دفعه منظوری نداشته باشه ضدحال بخوری یا با خود ...

در جواب تعریفاش و اینا که مثلا نمیزاریم بری و حسم نسبت بهت مثبته و اینا هیچی نمیگم فقط تشکر و ممنون و اینا میگذرم ازش