2777
2789

من  13 روز هست عمل کردم 32گرفت البته اصلا" دنبال دکتر ارزون نبودما بععد از 3 سال تحقیق این دکتر رو پیدا کردم خیلی هم سرش شلوغ اصلا" نمی دونم چرا اینقدر کم میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله راضیم بینی من شدید انحراف داشت و نوکش غضروفی و بزرگ بود بعد از عمل هم هیچ مشکلی نداشتم من از تب ...

منم تقریبا همینطوریه 

ولی خیلی میترسم  

البته مامانم چند سال هست که عمل کردن اصلا مشخص نیست که عمل کردن میگن بیهوش میشی هیچی نمیفهمی 

تشکر از لطف شما ❤️

من اصفهان یه ماه دیگه میخوام عمل کنم

چلوپنج تومن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من اصفهان یه ماه دیگه میخوام عمل کنمچلوپنج تومن

اصفهان پزشکتون کی هست؟ 

کی اقدام کردید که 1ما دیگه انشاالله عمل میکنید؟ (یعنی خیلی طول میکشه از زمانی که مراجعه کنید تا زمانی که عمل کنید؟) 

اصفهان پزشکتون کی هست؟ کی اقدام کردید که 1ما دیگه انشاالله عمل میکنید؟ (یعنی خیلی طول میکشه از زمانی ...

حنیف اخوت

برای مشاوره که میری برات آزمایش خون مینویسه،سی تی اسکن نخواست این دکتر،ولی بعضی دکترا میخوان،جواب آزمایشو که میبری برات نوبت عمل میزنه،کمتر از یه ماه بعد از ویزیتت نوبت عمل میده

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

سپاسگزارم 💖

🙂♥️