2777
2789
عنوان

فکرکنم باردارم😭😭بچم شش ماهشهههه

667 بازدید | 45 پست

خانوما توروخدا بگید چه روش خونگی میتونم انجام بدم شوهرم نیست تست هم ندارم اینجا هم تست نیست داروخانه تست نداره کلا بگم شرایط آزمایشگاه رفتنو ندارم نه اسنپ داریم نه چیزی کسیم نیست منو ببره رومم نمیشه بگم بخاطر چی میخوام برم😭تست خانگی مطمعن بلد نیستین؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پریود نشدن

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

تنها راهش صبر کنی ببینی پریود میشی یانه

که اونم صددرصد نیست

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه منم ۷ ماهش بود حامله شدم خواستم سقط کنم رفتم سونو دیدم دست و‌پاشو ذوق کردم جیغ کشیدم گفتم تشکیل شده بچه اقای دکتر گفت خانوم افتادی تو ۴ ماه دیگه بند دلم شد نتونستم دل بکنم ازش الان ۲ سالشه پیشم خوابیده هروقت نگاش میکنم اون صحنه ها میاد جلو چشمم

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

حالا شما خوبی 

از ما ی بنده خدایی بچش سه ماهشه و بازم ماشالاتوراهی دارن

انشالا هرچی خیره براتون پیش بیاد

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.