2777
2789
عنوان

توروخدا بیایددد🥺🥺🥺🥺

202 بازدید | 6 پست

سلام دوستان قضیه برای دیشبه

من سرکار بودم ک همسرم تماس گرفت عموش زنگ زده بهش گفته به خانومت بگو دیگه روی گوشی خواهرم زنگ نزنه وگرنه کلاهمون میره توهم کلا اینا جونن و ما گاهی اوقات رفتو آمد داریم خونه مادر بزرگ همسرم و عمه و عمو همسرم مجرد هستن

بعد ک پرسیدیم مشخص شد عمه همسرم رفته بیرون و گفته با من بیرون بوده درحالی ک من سرکار بودم چون به من اعتماد دارن فقط مشخص نیست کجا بوده

بعد من از سرکار زنگ زدم عمو همسرم گفتم من سرکارم خبری ندارم از چیزی بعد اون گفت ک خواهرم گفته اومده پیش مادرت خیاطی گفتم مادر من اصلا خونه نیست

بعد محل کارمم رفتم خونشون چقد کتک کاری کرده بودن

من همه چیو ب اون خواهراشم گفتم 

اونا گفتن این همیشه میگفت خونه شماست پس نبوده؟؟؟ از من ناراحتن به جایی اینکه من ناراحت باشم در حالی ک من روحمم خبر نداره ب اسم خونه من میرفته بیرون همیشه بنظرتون چکار کنم استرس دارم از دیشب نخابیدم چه رفتاری کنم

اصلا کوتاه نیا و اگه حرفی زدم هم جلو بیوفته بگو معلوم نیست خواهر شما دیگه پیش کیا اسم منو آورده آبروی منو برده الکی داد و بیداد کن بگو شکایت میکنم با آبروی من بازی کرده شما هم بهم تهمت میزنید  بزار بهترسن😅😂

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی تو الان لابد طلبکار باشی بخاطر رفتار اونا بگو اول تحقیق کنید ببینید خواهرتون چکار میکنه بعد یهو ...

کلا همشون فهمیدن قضیه چیه اما عموش میگه باید ب من میگفتی میگم وقتی روحمم خبر نداره چی رو بگم فکر میکنه من میدونستم و نگفتم بهشون

کلا همشون فهمیدن قضیه چیه اما عموش میگه باید ب من میگفتی میگم وقتی روحمم خبر نداره چی رو بگم فکر میک ...

یادت نره اگه الان حقتو نگیری بعدا همه چی ب اسم تو تموم میشه. 

ناراحت باش 

قهر کن نرو 

کوتاه نیا حتی اگه همسرت گفت 

هرجا هم شد بگو که اینا با من این کارو کردن.

کوتاه بیای با حقت خداحافظی کن