2777
2789

بچه ها شوهرم ی اخلاق بدی داره از هیچکس هیچی قبول نمیکنه و اگه قبولم کنه تو ی بحثی میزنه میشکنه .

مثلا خواهر برادرش چیزی آوردن پس داد یا مادرم چیزی برا جهیزیه خریده بود ظرف و قابلمه اینچیزا ک کولر اینارو تو بحث بیشترشو شکوند گفت منت میزارن  حتی وسیله ای هم ک خودش میگیره هم وقتی بهم بریزه میشکنه ‌‌. حقیقتش دلی ندارم برا خرید وسیله.  همیشه دلم تاپ تاپ میکنه ک الان چی میشه یا چیزی نگم یا بگم .

برا همین ی دلیل ک  نمیخوام باردار شم اینه ک حس میکنم اگ مادرم سیسمونی بگیره همشو یا میشکنهدیا یجوری بی منت میکنه دقیقا مثل جهیزیه م .

اطرافیان میگن دلیل این کاراش اینه ک زندگی براش تکراری شده اگه بچه بیاریم هدفمند میشه ..ایشون ۳۸ من ۳۱ .۳سال ازدواج کردیم 

مشاوره هم زیاد  رفتیم ولی نتیجه خاصی نداد مثلا یکی دوماه خوبه دوباره باید مواظب رفتار و عملم باشم مدام عشقم..چشم عزیزم ازین چیزا بگم.

اینم بگم بحثمون همیشگی نیست .

آخرین بحثمون تقریبا دوماه پیش بود .

تو این ۷ ماه سال ۳ بار بحث کردیم ک فحاشی میکنه و یبارم وسیله شکونده ..

بخوامم برا طلاق اقدام کنم میگن چیه خواب بودی تا حالا .یهو میخوای جدا شی 

ولی کلا اگه بخوای پله پله جوابمو بدید چیه نظرتون 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همسرم چیزی نمیشکنه اما دوست هم نداره زیر بار منت کسی حتی خانوادش باشه و اگرم کادویی بهمون چیزی بدن همسرم حتما ماه بعدش یه چیزیو بهانه میکنه و دو برابرش رو پس میده بهشون ولی خب با جهیزیه و سیسمونی هم کاری نداره البته خودشم در خرید جهیزیه و سیسمونی کمک میکنه و پول میده و میگه هرچی خواستی به خودم بگو بخرم به خانوادت فشار نیار یا اینکه به خانوادم میگه من خودم همه چیو میخرم شما زحمت نکشین خداییش هم قصدش اینه میگه خانوادت تو زحمت نیفتن اما خب وقتیم مادرم اینا میخرن چیزی نمیگه و تشکر میکنه هیچ وقتم نگفته خانوادت کم خریدن یا زیاد خریدن همیشه میگه دستشون درد نکنه

خودت خوب میدونی مشکل روانی داره.اصلا تعجی میکنم هنوز ادمایی هستن که برا رفع مشکل پای یه موجود بی گناه و بی پناه رو به این دنیا میکشونه.یعنی چی زندگی هدفمند میشه.کسی که تو این‌سن‌هنوز هدفمند نشه تکلیفش معلومه.اگر به بچه بود کسی طلاق نمیگرفت

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نه همسرم چیزی نمیشکنه اما دوست هم نداره زیر بار منت کسی حتی خانوادش باشه و اگرم کادویی بهمون چیزی بد ...

ن شوهرم اینطوری فحاشی میکنه و بی منت میکنه تلاش مادرمو

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران