2777
2789
عنوان

بچه ها خاهرم ضرب حفظ نمبکنه

123 بازدید | 15 پست

بچه ها خاهرم مبتونه بقیه درسارو حفظ کنه ولی ضربو تو مغزش نمیره س روزه میخونه هی اونجا یادش میره مثلا الان مبخونه بادشه دو دقه دیگه یادش نیس کلاس ششمع گنا داره چیکار کنه چ روشی بخونه

از معلم خصوصی کمک بگیرین

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بخونه

شب تکرارش کنه

پس فردا تکرار کنه

هفته بعد دوباره تکرار کنه

او نت سرچ بزن جعبه لاینتر،از اون روس استفاده کنید

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

همین که اینجا اومدی مطرح کردی یعنی استرسشو داری، پس استرس رو بزار کنار

وقتی چیزهای دیگه رو یاد میگیره پس اینم یاد میگیره حتما

آرامش داشته باشین و تو نت روش های مختلف رو بزنین نهایت از یه معلم خصوصی یه جلسه کمک بگیرین

رو گاغذ کوچک بنویس مثلا ۲ضدربدر ۲

بعد پشتش جوابشو بندیش

ضربهای ۲ رو بنویس اول بعد حالت بازی باهاش کار کن هی کارتو نشون بده بعد حوابشو بگه پشتش رو نگاه کنه

با حالت اهنگین و سرود هم تو گوگل سرچ کنی هست

اقا ناخنامو گرفتم اصلا نمیتونم تایپ کنم نخندددددددد

چه جالب من وقتی ناخنام بلنده نمیتونم تایپ کنم. ناخنم میخوره به صفحه. سرانگشتم میخوره به یکم پایین ترش واسه همین رو گزینه اشتباه میزنم. خیلی تق تق رو مخی هم داره برخورد ناخن با صفحه‌.