2777
2789

سلام. نمیدونم چرا انقدر مامانم با من و بابام مشکل داره؟ حالا منکه سالهاست با این قضیه کنار اومدم. چون کلا خیلی بابام رو دوست دارم فکر میکنم بخاطر همینه. بگذریم. مامانم کلا هر اتفاقی که میوفته رو سریع به مادر و خواهراش میده. یعنی چیزی نیست که توی خونه ما اتفاق بیوفته و اونا ازش خبر نداشته باشن. مخصوصا مادرش و همین باعث شده که توی هر مسئله ای به خودش اجازه دخالت بده. تا جایی که یه زمانی من باید مانتویی رو که میخریدم بر اساس معیار و سلیقه ایشون انتخاب میکردم!!!!

خلاصه از این موضوع هم بگذریم. چیزی که واقعا من رو آزار میده اینه که وقتایی که من خونه نیستم زنگ میزنه و از من غیبت میکنه و حتیبیشتر اوقات تهمت هم میزنه!!! چه به من چه به بابام و این واقعا عجیبه. خیلی بهش گفتم اگه کار بدی کردم بهم بگو که درستش کنم. اما جواب من فقط سکوته. حتی به من نگاه هم نمیکنه. انگار که دارم با در و دیوار صحبت میکنم. واقعا از خودش و خانوادش بدم میاد. خیلی دخترای بدی رو دیدم که مادراشون مثل کوه پشتشونن و حتی اگه کار بدی هم بکنن بازم مادر هوای دخترش رو داره و حتی گاهی کار بدش رو انکار میکنه!! و  این برای من خیلی جالبه که من حتی از خونه هم بیرون نمیرم ولی با این اوصاف بهم میگه تو مایه ننگی!! 

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرت خبرچینی فامیلت هم فوضول و خاله زنک هستند

واقعا 

حالا جالبش چیه؟ خواهراش واقعا هیچی رو درز نمیدن. هر چی بین خودشون باشه حلش میکنن.

حتی یه پسرخاله دارم که واقعا دست شیطون رو از پشت بسته و واقعا بی ادبه اما با این حال هیچ وقت خالم نیومده بگه این پسر منو دیوونه کرده یا حالا هرچی دیگه...

مادرت خیلی نادونه،من بعد از ده سال زندگی فهمیدم به خانواده م هیچی نگم از زندگی م اون هنوز نفهمیده،بعدشم دلیل اینهمه نفرت اینه که همش درمورد شما و پدرتون بدگویی می‌کنه وحتما اونام یه چندتا چیز بهش یاد میدن اوضاع روز به روز بدتر میشه

اخلاقشه و لطفا شمام اجازه نده اینجا یا هرجای دیگه کسی ب مامانت توهین کنه درست نیست عزیزم

ببین من قبول دارم که ادم هر از چندگاهی نیاز داره درد و دل کنه. نه اینکه ثانیه به ثانیه خبرچینی کنه. 

اخلاقش داره آبروی منو جلوی فامیلاش میبره. اونم بخاطر کارایی که نکردم!!!!

همه مادرا فرشته نیستن.خیلی مادرا مثل کوه پشت بچشونن ولی دیدم خیلیای دیگه حتی از پشتم به بچه هاشون خن ...

دقیقااا 

بعضی مادرا واقعا فرشته در غالب انسانن ولی مادر من اصلا منو ادم حساب نمیکنه! خیلیا همینطورین

ببین من قبول دارم که ادم هر از چندگاهی نیاز داره درد و دل کنه. نه اینکه ثانیه به ثانیه خبرچینی کنه. ...

عزیزدلم متاسفانه درست نمیشن چون مادر همسر منم اخلاقش همینطوریه و همسر منم گله منده ولی خب تغییر نکردن و بهترین راه حل بنظر من بی توجهی ب کارشون و طرز فکر بقیه اس 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

مادرت خیلی نادونه،من بعد از ده سال زندگی فهمیدم به خانواده م هیچی نگم از زندگی م اون هنوز نفهمیده،بع ...

دقیقا. و واقعا مادرش دو به هم زنه. واقعا ازش متنفرم و جوری رفتار میکنه انگار که نمیدونم چقدر موش میدوونه

منم درکت میکنم اسیمن بابام اینجوریهتازگی یادگرفته واسه همسایع هام گزارش کار میده😐یه مدت خیلی اعصاب ...

خیلی واقعا بده. بقیه به چشم ادمی نگات میکنن که واقعا تو نیستی

ده ساله دارم با بابام زندگی میکنم حتی یه مانتو خریدنمم زنگ میزنه خواهرام تعریف میکنه

یعنی کلا حریم خصوصی ندارم

ده ساله دارم عذاب میکشم از سروصدای همسایمون، بینمون تیغه س.صدای حمومشونم اینجاس. منم میگرن دارم سروصدا برام عذابه.بعد پدرم به حرف من نیست .حرف من براش بادهواس.هرچی میگم بفروشیم میگه باشع ولی بعد یجوری معامله هارو بهم میزنه 😒😑 چرا؟!چون خواهرای دیگم گفتن خونه عوض نکیین😒

من که هیچ وقت حلالشون نمیکنم.تو خونه خودشون نشستن براما تصمیم میگیرن.بابام گزارش دهنده شون

اون دنیایی م هس که باید حواب پس بدن

💔دل نشکنیم💔