2777
2789
عنوان

حال دلم خیلی بده 😢

769 بازدید | 19 پست

سه ساله ازدواج کردیم ی دختر هشت ماهه دارم, خانواده همسرم خیلی عذابم میدن, مثلا ی بار پشت تلفن شنیدم ب شوهرم گفت خیلی ساده ای فک میکنی زنت بهت دروغ نمیگه بعد که توروش گفتم شنیدم حرفتو خیلی ریلکس گفت ناراحت بودم خووو 😁,خوب و زهر مار,جالبه که شوهرم میگه چکار کنم تو برم سرشونو ببرم؟بابا سرشونو نبر ولی منم شخصیت دارم,میگه نمیتونم قید پدر مادرمو بزنم,ب خدا کاری باهام کرزن که اگه بگم خون گریه میکنین برام.😢😢خسته شدم

نگاه خدارو برات آرزو میکنم ❤️

عصری بهم گفت تورو از پول سیر کنم کل دندارو سیر کردم به خدا فقط دخترم چیزی بخواد میگم کارت ب کارت میکنه عید برای خودم خرید کردم خیلیییی مارمولکه 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین ک برای خودت نمیخری اشتباهه گلم

نمیخرم چون الان اوضاع مالی مون مساعد نیست دخترم واجبه شیر خشکیه قوطی27،مای بی بی تازه مستاجر  ایم الان مراعات میکنم وگرنه اینجوری نیستم

كم توقعيت باعث شده

بايد بذاريش زير فشار قررررض و قسط قدرتو بدونه

مردا اينجورين تا زن برا خودش خرج نكنه به خودش نرسه قدر نميدونن

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

نمیخرم چون الان اوضاع مالی مون مساعد نیست دخترم واجبه شیر خشکیه قوطی27،مای بی بی تازه مستاجر  ا ...

بخدا ما هم وضعیت خوبی نداریم مستاجرم هستیم با کلی قسط اگه بگم از حقوق شوهرم چقد میمونه میگی اصلا نمیشه باهاش زندگی کرد تازه یه مغازه هم باز کردیم ک کلی داریم خرجش میکنیم ولی من عادتش نمیدم به نخریدن جوری ک الان هوا داره سرد میشه خودش میگه باید بریم برات پالتو بخریم

زن اگر بشکند؛ شاید بماند، شاید کنارت بخوابد، غذایت را گرم کند، کودکانت را بزرگ کند، اما؛؛؛؛؛؛                              دوستت نخواهد داشت.....
بخدا ما هم وضعیت خوبی نداریم مستاجرم هستیم با کلی قسط اگه بگم از حقوق شوهرم چقد میمونه میگی اصلا نمی ...

من میگم پالتو میخام میگه هنو ک سه سال نشده پالتو خریدی :/

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ
من میگم پالتو میخام میگه هنو ک سه سال نشده پالتو خریدی :/

واااااا????  

زن اگر بشکند؛ شاید بماند، شاید کنارت بخوابد، غذایت را گرم کند، کودکانت را بزرگ کند، اما؛؛؛؛؛؛                              دوستت نخواهد داشت.....

مثلا یه بار بهش مستقیم نگو پالتو میخوام بگو فلان مغازه انقدررر پالتو های قشنگی اورده فک کنم بهتر برات جواب میده