2777
2789
عنوان

حال دلم خیلی بده 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 19 پست
شانس پخش کردنی من تو صف ماوالت بودم گویا

عزیزم ببین قلق مردا فرق میکنه منم اگه با پافشاری بهش بگم عمرا نمیخره ولی این مدل حرف زدن انگار براش معجزه میکنه

زن اگر بشکند؛ شاید بماند، شاید کنارت بخوابد، غذایت را گرم کند، کودکانت را بزرگ کند، اما؛؛؛؛؛؛                              دوستت نخواهد داشت.....
عزیزم ببین قلق مردا فرق میکنه منم اگه با پافشاری بهش بگم عمرا نمیخره ولی این مدل حرف زدن انگار براش ...

چجوری؟ :/

تو بقیه چیزا اینجوری نیس لوازم آرایشمم حتی خودش میخره هرچیم برا خونه میخره بهترینشو میخره ولی سر لباس خریدن دیوونم میکنه نمیدونم چرا اینقد بدش میاد :/

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا یه بار بهش مستقیم نگو پالتو میخوام بگو فلان مغازه انقدررر پالتو های قشنگی اورده فک کنم بهتر برا ...

امتحان میکنم :))

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ
امتحان میکنم :))

امیدوارم موفق بشی گلم فایل صوتی استاد حبشی گوش کن واقعا اموزنده اس برا من ک خیلی تاثیر داشت از اینترنت دان کن کلید مرد

زن اگر بشکند؛ شاید بماند، شاید کنارت بخوابد، غذایت را گرم کند، کودکانت را بزرگ کند، اما؛؛؛؛؛؛                              دوستت نخواهد داشت.....