2777
2789
عنوان

مامانا بیاین یه لحظه

101 بازدید | 14 پست

من پسرم ۶ ماه و خورده ایه سه ماهش بود پریود شدم پریودام ۳۲ روزه بود تا ماه پیش که ۳۱ پریود شدم الان ۵ روزه نشدم طبیعیه چیکار کنم لازم هست برم دکتر ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن پریود میشی احتمالا تاریخ پریودیت داره عوض میشه چک کن ماه بعد هم اگه تاخیر داشتی برو

سر دخترم بعد ۸ ماه پریود شدم بچه اولمو می گم ولی سر این سه ماه بعد از زایمانم پریود شدم ولی الان ۵ روزه تاخیر داشتم نگرانم تا چند روز صبر کنم اگه نشدم برم دکتر ؟؟؟

شیر خودمو شیر خشک رو همزمان میدم

نگران نباش شیردهی خودش یکی از عوامل تاخیره 

به نظرم یه هفته دیگه هم صبر کن اگه تنظیم نشد برو 

چون من خودم تا یکسال یه ماه درمیون پریود میشدم بعد میزون شد

بد به دلت راه نده🤍

نگران نباش شیردهی خودش یکی از عوامل تاخیره به نظرم یه هفته دیگه هم صبر کن اگه تنظیم نشد برو چون من خ ...

چه قدر بده اونروزا که منظم بود قدرشو نمی دونستیم می گفتیم اه باز اومد الان منتظرشیم که چرا نمیاد

چه قدر بده اونروزا که منظم بود قدرشو نمی دونستیم می گفتیم اه باز اومد الان منتظرشیم که چرا نمیاد

واسه من یه روز نمیاد خداروشکر میکنم 

سخته خداییش 

عصاب داغون بچه رو مخ درد از اون بدتر انگار همه غصه های عالمو من باید بخورم انقد که روحیم حساس میشه😕😂

واسه من یه روز نمیاد خداروشکر میکنم سخته خداییش عصاب داغون بچه رو مخ درد از اون بدتر انگار همه غصه ه ...

من دارم چل میشم دل درد دارم مرتب عرق می کنم دو تا بچه هم دارم یکی کلاس اولی یکی ۷ ماهه اینم اومد روش تازه شوهرره رو هم باید تحمل کنیم 😆😆😆

من دارم چل میشم دل درد دارم مرتب عرق می کنم دو تا بچه هم دارم یکی کلاس اولی یکی ۷ ماهه اینم اومد روش ...

شوهرم تو پریودی خیلی هوامو داره 

همش میگه نویان بیا بریم بازی کنیم مامان عصاب نداره میخورتمون😂😂😂😂