2777
2789
عنوان

رلم هر بار بهم تهمت خیانت میزنه

349 بازدید | 19 پست

تا ی دعوایی میشه میگه باز با یکی هستی میخوای ول کنی بری و... داری خیانت میکنی 

خستم 

چیکار کنم خیلی ساله باهاشم دوساله این تهمتارو میزنه

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی ازت دیده یا شنیده؟؟ اگه کاری نکردی و اجازه دادی دو ساااال بهت تهمت بزنی و یه برخورد اساسی نکردی مقصر اون نیست خودتی 

چرا وقتی کسی توهین کرد بهتون حد و حدودش رو بهش نشون نمی دین که دیگه تکرار نکنه،؟؟؟

باااید بهش بفهمونی که حق تهمت زدن بهت رو نداره برخورد جدی  بکن

چیزی ازت دیده یا شنیده؟؟ اگه کاری نکردی و اجازه دادی دو ساااال بهت تهمت بزنی و یه برخورد اساسی نکردی ...

بارها قهر کردم دعوا کردم اما باز هر بار دعوا میشه میگه

ولش کن شوهر سابق منم از دوستی اینطوری بود تو زندگی بدتر شد حتی میگفت همسایه بهت نظر داره نگاش نکن ای ...

بخدا اینم تا تقی ب توقی میخوره میگه از من بهتر پیدا کردی؟؟؟؟ 

بخدا اینم تا تقی ب توقی میخوره میگه از من بهتر پیدا کردی؟؟؟؟

چی مجبورت کرده که توی این رابطه بمونی؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اگه قبلا خیانت نکردی و همچین حرفی میزنه بیخیالش عادی نیست 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش