2777
2789
عنوان

هرشب ي خواب جديد

55 بازدید | 12 پست

بچه ها من نزديك يكي دوماههً هررررررررشب ي خواب جديد ميبينم خيلي عصبي شدم چرا اينجوري ميشه ادم ، واقعا كلافم دلم ميخواد حدقل ي شب خواب نبينم راحت بخوابم همش هر روز ي قصه جديد واقعا دارم ديونه ميشم من قبلا اصن خيلي كم پيش ميومد خواب ببينم ب نظرتون چرا اينجوري شدم تجربه داريد ؟؟چيكار كنم. ديگ خواب نبيتممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب دیدن علت داره مگهعادیه😐😑

ببين قبلا منم خواب ميديدم ب صورت عادي ولي اين حالي ك ميگم مثل كابوس ميمونه همه چيو جز ب جز يادته تو كل شب اتفاق ميوفته تاااا صب بدون هيچ استوپي روحت همش درحال تكاپوعهً

منشأش اتفاقات روزانس 

زیاد فکر می‌کنی 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

من روزم خواب میبینم، ده دیقه ام خوابم ببره خواب میبینم 😑🤭چیه مگه؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من روزم خواب میبینم، ده دیقه ام خوابم ببره خواب میبینم 😑🤭چیه مگه؟

اين اتفاق نبايد بيوفته خواب تا جايي خوبه ك مثلا اصن بيدار ميشي يادت نياد چي بوده براي من انقد اتفاقا زياده كه روحم خسته ميشه ميدةني چي ميگم

اين اتفاق نبايد بيوفته خواب تا جايي خوبه ك مثلا اصن بيدار ميشي يادت نياد چي بوده براي من انقد اتفاقا ...

اینو نمیدونستم، ولی من همواره در حال خواب دیدنم😭

اونروز یه خواب بد دیدم گوشیم زنگ خورد بیدار شدم، دوباره خوابیدم، توی خوابم داشتم خواب اولمو برای شوهرم تعریف میکردم میگفتم فلان خواب رو دیدم 😑😑😑اصلا برا خودمم این یکی جدید و عجیب بود 

یا مثلا خواب بد میبینم پامیشم، میخوابم دوباره ادامه شو میبینم، یه شب سه بار اینجوری شدم، اخر پا شدم یه دور زدم توی خونه یه لیوان آب خوردم تا اوکی شدم 

یا خواب هایی میبینم که قسمت های قبلشو خیلییییی قبل تر ها دیدم انگار 

یه سری خوابم دارم با سوژه های تکراری که زیااااد میبینم، خیلی ام آزار دهنده ان

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇