سلام دوستان
من هم حدودا یک ماه میش درگیر میخچه بودم و کامنت دوستان رو خوندم، الان کاملا میخچه م خوب شده،این مطلب رو هم مینویسم، تا شاید به درد کسی بخوره، مثله زمانی که برای میخچه مشکل جدی شده بود و به نی نی سایت و نظرات دوستان رو خوندم، از همه دوستانی که وقت گذاشتن و راهکارهاشونو گفتن هم ممنونم.
میخچه من حتی انگشت دیگرم و هم داشت درگیر میکرد کم کم، عفونت هم کرده بود انگشتم متورم هم شده بودو دردناک ...
عکس اون موقع رو هم گذارم.
من از ۱۰ تا چسب میخچه استفاده کردم که بیفایده بود برای من .
از قطره میخچه استفاده کردم بصورت زیر
قسمت سالم پوست رو کرم میمالیدم و پنبه میگذاشتم بعد قطره رو میریختم رو قسمت میخچه، اوایل با گوش پاکن زدم که به نظرم خوب عمل نمیکرد و وقتی مستقیم قطره رو میریختم بهتر بود.
بعد از ریختن قطره حدودا پنج دقیقه صبر میگردم و بعد با یه دستمال کاغذی که چند لا کرده بودم دور انگشتم میپیچیدم و چسب نواری میزدم که از پام در نیاد، حدودا ۶ ساعت بعد میرفتم پامو با آب و صابون میشستم و بعد با چاقوی که روی شعله گاز گداشته بودم که ضد عفونی بشه، قسمت میخچه رو خراش میدادم، (هر قسمتی که وقتی با انگشت فشار بدین و درد نه،میخچه ریشه داره، در ضمن میخچه فقط در پوست قرار داره و داخل گوشت پانیست ، سیاه رنگ هم هست) قطره اسیدی هست باعث میشه پروتئن پوست در قسمت میخچه حل بشه و پوست تبدیل به پوست مرده بشه پس درد نداره، و تا اونجایی که دردم نمبومد یا برام دردش قابل تحمل بود با نوک چاقوسعی میکردم سوراخ بشه و پوست جدا بشه،نکته مهم اینه ، انقدر باید نواحی که با انگشت دست میزنید و درد داره با نوک چاقو و زدن قطره از بین بره تا به ریشه میخچه برسید، با میخچه که رسیدید هم زدن قطره روزی چند بار و تعویض دسمال کاغذی و شستن با صابون رو ادامه بدید،درنهایت ریشه میخچه هم با قطره اسیدی از بین میره
فقط در مدت زدن قطره ممکنه قسمت پوست سالم اطراف انگشتتون هم دچار التهاب بشه بخاطر نفوذ قطره میخچه به جاهای دیگه انگشت، و پوست اون نقاط هم جدا بشه، که نگران نباشید، پوست اون نواحی که پوست مرده هست رو هم جدا کنید، بعد از قطع مصرف قطره پوست های مرده کاملا میریزن و انگشتان پا کاملا به حالت عادی برمیگردن .
فقط سعی کنید در این مدت تا اونجایی که ممکنه کمتر بیرون از منزل برید، و در صورت رفتن حتما از جوراب مناسب و کفش گشاد که با بودن دستمال کاغذی روی قسمت میخچه فشار کمتری به پا وارد بشه.
امیدوارم کامنتم مفید بوده باشه، و هر کسی این مشکل براش پیش اومد،و این کامنت رو میخونه ،به زودی خوب بشه.
سلامت باشید.