2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوجه عالیه،من هر دارویی زدم خوب نشد تازه میخچه جدید در آورد،گوجه رو بستم روی میخچه ،هرچند ساعت یک بار هم عوضش میکردم گوجه جدید میزاشتم،میخچه کاملا از ریشه در اومد و هیچ اثری هم دیگه ازش نیست،حتما امتحان کنید

من سالها قبل انگشتم فک کنم میخچه زده بود،چسب میخچه گرفتم زدم بهش،پوستم هی بلند میشد قیچیش میکردم،تا اینکه خوب شد

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
عزيزم من متخصص ميخچه پا هستم😂از من بشنو من يه بار سه تا ميخچه تو پام دراوردم بعد رفتم چسب ميخچه گرف ...

خدا خیرت بده،مال منم شیش ماهه دو تا کنار هم در اومدن دو سه روز دیگه میخواستم برم عمل کنم

خدایا شکرت
خدا خیرت بده،مال منم شیش ماهه دو تا کنار هم در اومدن دو سه روز دیگه میخواستم برم عمل کنم

واي اصلا عمل نكن من خواهرم دو بار عمل كرد دوباره در ميورد چون ويروس باعث بوجود اوردنش ميشه اگه در حين عمل يكم بي توجهي بشه ويروس منتشر ميشه دوباره ميگيري

این گوجه بستنو منم شنیده بودم. ولی هر چی فکر کردم نفهمیدم گوجه فرنگی رو چطوری قراره ببندی به کف پات ...

😂😂

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢