2777
2789
عنوان

پریودی وحشتناک

302 بازدید | 20 پست

خانوما من۴ماهه پریودنشده بودم،یعنی خودم جلوشوگرفته بودم باقرص ضدبارداری،من پریودهام افتضاح شدیدمیشه اصلانمیتونم تکون بخورم،همسرم یه عمل داشت چندماهه درگیراون بودیم ازدکترای قبل عمل بگیرتابعدعمل و استراحتاش و.... مهمونم که میومد،مادرشوهرم اینام هرروزسرمیزدن بهمون،من مجبور شدم ال دی بخورم پریود نشم،الان که قطع کردم امروز روز سومم بود،روز اول و دوم هر۲ساعت تامپونم عوض میکردم،امروزاز عصر به بعد جوری شدیدشدم انگار شیر آب بازکردن،۲بارم اندازه کف دست لخته خون اومد،تاالان که سرپام،جرات ندارم بشینم ،یعنی تاصبح بایدتوخونه سرپاباشم و قدم بزنم،خیلی شدیدهس وضعم،میترسم بیشتراز۷روز طول بکشه ایندفعه،عذابای خیلی شدید دارم فقط گریه میکنم،بنظرتون چیکارکنم،بااین وضعمم دکترنمیتونم برم چون همه جام کثیف میشه ،در طول مسیر.

ازاول پریودام اینجوری خونریزی هام شدیدمیشه ولی دیگه از روزاول تاچهارم،نه اینکه۲روز اوکی باشه,سوم یهو شدید شه،چیکارکنم کمتربشه🥹

چای زنجبیل یکم پیش خوردم،تو نت نوشته بود ویتامینcکم میکنه قرصان جوشانشو خوردم،سماق خوردم،ابلیمو خوردم،برا کم شدنش اصلا انگار نه انگار،

همسرمم راس میگه ،میگه ۴ماهه نشدی بخاطرهمونه دیگه

ولی تحمل ندارم اصلا،

قرص مفنامیک اسیدهم اصلا بهم نمیسازه،حالت تهوع و اسهال میاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ماه پریود نشدی دیواره رحمت ضخیم شده دیگه

واسه همین پریودت سنگین تره

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

قرص ترنسید حتماااااا خارجی بگیرید بخورید

خارجیش خوبه فقط

و بعله همسرتون درست میگن

ضخامت رحمی ک هر ماه باید کم میشده

۴ ماهه کم نشده!!

اون داره میاد با لخته ها

من اندازه ۲ ماه یه بار قطع کردم

رسما مثل زایمان بود وضعم

❌️ اگر منظورت از پریود شدید معمولی ک میشی و خواستی جلوشو بگیری

درد وحشتناکه ک با قرص حل نمیشه

از نظر اندومتریوز چک بشو

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نهههه،الان که نه قبلا داده بودم کیست داشتم دارو داد بعد رفتم گفت کیستت برطرف شده

حتما برو

کپسول ترنسید هر ۸ساعت بخور

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
۴ ماه پریود نشدی دیواره رحمت ضخیم شده دیگهواسه همین پریودت سنگین تره

اوهوم چیکارکنم یعنی بیشتر از۷روز طول میکشه؟الان موندم سرپا چندساعته خسته شدم،نمیتونم بشینم یادرازبکشم افتضاح هس خونریزیم

وااا جلوشو نگیر مریض میشی😐دارچین دم کن بخور یا اویشن

مجبوربودم پریودام خیلی بدمیشه،گفتم چطوری به همسرم برسم یامهمونایی که میان ومیرن ،کلا من رو زمین میمونم پریودی هام

اوهوم چیکارکنم یعنی بیشتر از۷روز طول میکشه؟الان موندم سرپا چندساعته خسته شدم،نمیتونم بشینم یادرازبکش ...

دیگه بذار خودش تموم میشه فکر نکنم بیشتر طول بکشه

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

قرص ترنسید حتماااااا خارجی بگیرید بخوریدخارجیش خوبه فقطو بعله همسرتون درست میگنضخامت رحمی ک هر ماه ب ...

دقیقا شایدبیشترازدرد زایمان باشه دوربری هام دیدم دیگه،الان بااین وضع خونریزی دیواره رحمم ازضخیمی درمیاد؟یابایدبرم دکتر.؟اگه دکترم برم بایدصب کنم کم شم واقعابااین وضع تاسرکوچه ام نمیتونم