2777
2789
عنوان

تنهایی تو مدرسه

115 بازدید | 4 پست

سلام به هرکی که میخونه 

یه راهکار بدین 

دیگه نمیتونم واقعا ادامه بدم از قبل مهر که تو کلاس ها شرکت میکردم تا الان تنهام تو مدرسه جدید نه یه تنهایی معمولی و عادی نه 

یه جور خاصیه مثل همه دفعاتی که مدرسه عوض میکردم نیست....... 

اینبار خیلی طول کشیده خیلی بدتره از لحاظ اینکه همه انگار بدن باهام حرف نمیزنن 

مخصوصا بغل دستیم هر وقت من میام یه بحثی رو باز کنم یه جواب کوتا میده و برمیگرده با میز اون ور حرف میزنه 

خیلی حالم خرابه خیلیییی 

باعث شده رو اخلاقم تو خونه تأثیر خیلی بدی داشته باشه 

همه تو کلاسمون رفتن کلاس زبان و بلدن واقعا در حد مدرسه به جز من که یک جلسه هم نرفتم 

اکثرا یه سر رشته ای دارن از ورزش 

ولی من 

هیچ...... 

یاد خودم افتادم وقتی خونمون رفت یه شهر دیگه و من تو مدرسه تنها بودم و وحشتناک دلم برای دوستام و همکلاسیام تنگ شده بود حتی برای رومخ ترین همکلاسیم دلم لک زده بود و تو مدرسه جدید همه لحجه اصفهانی داشتن و چون من لحجه نداشتم فک میکردن دارم کلاس میزارم و بیشتر محلم نمیدادن و جوری بود که از تنهایی زنگای تفریح میرفتم دسشویی گریه میکردم سال سوم راهنمایی بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=354888899]ببین تو کلاس کسی تنها نیست اگه یکیو تنها دیدی باهاش حرف بزن و خودتو نزدیک کن بهش[/

اگه تو رشته و کلاس خودمون هم تنها باشن 

بیرون از کلاس تو رشته های دیگه دوست دارن 

بیشترشون از مدرسه بغلی اومدن 

بعدم سعیم رو کردم با بچه های تنا حرف بزنم 

ولی به طرز عجیبی هیچی نمیشه 

[QUOTE=354888899]ببین تو کلاس کسی تنها نیست اگه یکیو تنها دیدی باهاش حرف بزن و خودتو نزدیک کن بهش[/ا ...

شاید تو حرف زدن خجالتی هستی

ولی خوب به احتمال زیاد اونایی که از کلاسای دیگه فقط دوست دارند خیلی دلشون میخواد دوست هم کلاسی داشته باشن

اگه گروه کلاسی دارید برو پی وی اونایی که میبینی دوستی از کلاستون ندارن و کم کم حرفاتو بگو

مطمئنم بالاخره یکی پیدا میشه