2777
2789
عنوان

کمک برای درمان کبد چرب

5449 بازدید | 25 پست

سلام.من کبد چرب گرید یک دارم اصلا وقت دکتر رفتن ندارم بخاطر اینکه دو تا بچه  ی کوچیک دارم خواهش میکنم اگه کسی با درمان گیاهی یا چیز دیگه ای جواب گرفته به منم بگید.

ممنون

كبد چرب برخلاف اسمش از چربي نيست از قند بالا و كربوهيدراته 

در ضمن قند ميوه ها مستقيم در كبد تجزيه ميشه 

در مصرف ميوه هاي قندي احتياط كنين

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دوره های طب اسلامی رفتم 

اینایی که میگم رعایت کن .قبل غذا بین غذا بعد از غذا آب نخور 

روزی یه لیوان دم نوش برگ سنای مکی

روغن پالم که کارخونه ای هست مصرف نکن 

فقط روغن زیتونو روغن کنجد که جلوت میگیرن نه کارخونه ای

لا حول ولا قوه الا بالله
هسته ی لیمو رو از تو خونه بگیرم یا بخرم ؟مقرارش چقد باشه برا هر وعده؟ برا شیر دهی مشکلی نداره؟ ببخ ...

نه هیچ مشکلی نداره واسه شیردهیم فکر نکنم تأثیر داشته باشه لیموامانیررو خورد کن مغزشو جدا کن حالا هسته هاشم کم و بیش بود مهم نیست مغز لیمو امانی رو هر روز مثل چایی ی مشت دم کن تا دو روز ناشتا ازش بخور بعد دوباره دم کن تا یک ماه.

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁