2777
2789
عنوان

کمک برای درمان کبد چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 5471 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=47192305]عزیزم من دوره های طب اسلامی رفتم  اینایی که میگم رعایت کن .قبل غذا بین غذا بعد ...

سلام خوبین؟

ببخش توتاپیکا ک سرچ میکردم ب تاپیک شمابرخوردم میشه بگین کبدچربتون الان وضعیتش چحوریه بهترشدین؟

رژیمتون چیه ؟؟توسونوازمایش مشخص شد؟؟

وخدایی که بشدت کافیست
سلام خوبین؟ ببخش توتاپیکا ک سرچ میکردم ب تاپیک شمابرخوردم میشه بگین کبدچربتون الان وضعیتش چحوریه به ...

سلام ممنون ببشید دیر جواب دادم

کبد من هنوز چربه نوع یک هست متاسفانه تا الان رژیمی داشتم چیزایی چرب و سرخ کردنی نباید بخورم که من رعایت نمیکنم 

برای من با سونو معلوم شد

سلام ممنون ببشید دیر جواب دادم کبد من هنوز چربه نوع یک هست متاسفانه تا الان رژیمی داشتم چیزایی چرب ...

خواهش میکنم مرسی ک جواب داری 

یعنی شماتخم مرغ وگوشت هم مصرف میکنی؟؟؟یاابنکه رعایت نمیکنی هنوزرو۱مونده ؟

وخدایی که بشدت کافیست
خواهش میکنم مرسی ک جواب داری  یعنی شماتخم مرغ وگوشت هم مصرف میکنی؟؟؟یاابنکه رعایت نمیکنی هنوزر ...

نه همه چی مخورم و هنوز یک مونده ولی تازگیا دارم ورزش هوازی میکنم ی کم شروع کردم به رعایت کردن

نه همه چی مخورم و هنوز یک مونده ولی تازگیا دارم ورزش هوازی میکنم ی کم شروع کردم به رعایت کردن

والاشوهرم کبدش چربه بیجاره رو۵ماهه نزاشتم لب ب گوشت تخم مرغ بزنه اصلانخورده 

بدنش کم نیاره یوقت 

ولی تحرک نمیتونه چون دیسک داره اگ ورزش میکردخیلی خوب بود

وخدایی که بشدت کافیست
هسته ی لیمو امانیرو بگیر بعد بجوشونش هر روز صبح ناشتا یک لیوان ازش بخور تا یک ماه ,معجزست.تأثیرش روی ...

خانمی هسته لیمو امانی منطورت لیمو هست که داخل خورش میزیزیم یا هسته لیمو که برا ابلیمو هست ؟؟