2777
2789

از پیام نور پارسال،رسیدم به فرهنگیان امسال

ولی نشستم دارم هرچی تاپیک انرژی منفی مربوط به دانشگاه فرهنگیان هست رو میخونم😑فرهنگیان بده،فرسوده میشی، روانی میشی،زندانه،بدبختی و ....

آخه برای دختری مثل من که تو شهرستان کوچیک زندگی میکنه و وضع مالیشم خوب نیست، چی میتونه نجات دهنده باشه😑

بخدا دیوونم،پارسال داشتم با کله میرفتم پیام نور که پشت نمونم، ولی بخاطر مشکلات مالی نتوسنتم و پشت موندم

حالا که به هدفم رسیدم قاطی کردم

خدایا منو شفا بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا خیلی خوبه که 

منم پیام نورم ولی میخوام استخدامی بخونم 

اینجا رو اصلا جدی نگیر دنیای وارونه ای هست واسه خودش 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

فرهنگیان خوبه ۲۵ سال دیکه باز نشسته میشی راحته منم میخوام برم فرهنگیان چه کتابایی خوندی

من تجربی بودم

بعد امسال که ما کنکور دادیم جدا شده بود دیگه

دینی دهم یازدهم و جزوه استاد قرائتی اضافه شده بود به دروس تخصصی

اتفاقا خیلی خوبه که منم پیام نورم ولی میخوام استخدامی بخونم اینجا رو اصلا جدی نگیر دنیای وارونه ای ه ...

منم پارسال که روانشناسی پیام نور اورده بودم هدفم این بود که بعدش آزمون استخدامی بدم

چرا؟

چون تو یه شهرستان کوچیک با مدرک روانشناسی میتونم چیکار‌کنم؟

اینا هیچ کدوم به روانشناس و تراپیست اعتقاد ندارن که

اونی که انقد آه و ناله میکنه و بد میگه خودش قبول نشده از من بشنو که دانشجو سال چهارمم 

هیچی بهتر از فرهنگیان نیست هم بهت حقوق میدن هم سال که درس میخونی جزو سابقه ات میشه هم محیط سالمی داره

کمبود همه جا هست 

سختی همه جا هست 

اونم که دکتر میشه باید بره طرح شهر های دور افتاده

اونم که مهندس میشه باید کلی دوندگی کنه

خیلیییییییی هم خوبه 1 ظهر خونه هستی به همه کارت میرسی 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اون شیطونه کیشش کن کیش کیش

😂😂راست میگی بخدا،کیش کیش کیش

من چقدر دعا کردم که قبول شم ،حالا حال و روزمو ببین

آخه چرا میرم نظرات منفی رو میخونم🤦‍♂️

حالا هر معلمی رو میبینی راضیه ها

نینی سایتی ها ناراضی ان😂

من تجربی بودمبعد امسال که ما کنکور دادیم جدا شده بود دیگهدینی دهم یازدهم و جزوه استاد قرائتی اضافه ش ...

منم از طریق تجربی قبول شدم. بهداشت مدارس شهید بهشتی تهران.

تو چی قبول شدی؟

من به خودم به فرهنگیان علاقه ندارم دلایل خودمو هم دارم

ولی اگه تو فکر میکنی شرایط پشت موندن و دوباره از اول تلاش کردن رو نداری برو به هرحال بهتر از هیچیه که

پیشرفتت هم خوب بوده

بجز اون کارهای دیگه‌ای هم میتونی با فرهنگیان انجام بدی مثل کلاس خصوصی خارج از مدرسه خودت برگذار کنی و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ببین یکی میاد اینجا از بالاشهر تهران نظر میده وضعش تیلیاردیه معلومه فرهنگیانو اینجوری میبینه ولی واس ...

دقیقا🥲

بعد من خودم چادری ام هیچ مشکلی با سختگیری هاش ندارم،چون اونا همین حجاب منو میخوان،

منم پارسال که روانشناسی پیام نور اورده بودم هدفم این بود که بعدش آزمون استخدامی بدمچرا؟چون تو یه شهر ...

بیخیال از رشتت لذت ببر تازه محیط سالمی هم داره 

حالا خودت کلاسات شروع شد متوجه میشی 

من که عاشق معلمی ام 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها