2777
2789
عنوان

از یکی از پسرای فامیل خوشم میاد

518 بازدید | 20 پست

خیلی ازش خوشم میاد ولی چون توی شهر کوچیکیم و سختگیرن هیچ ارتباطی ندارم باهاش فقط از دور میتونم نگاهش کنم  فامیل دورن اخه 

خیلییی دوس دارم بیاد خاستگاریم  همه چیزش هم عالیه پسره خانواده منم در حد اوناس حتی بالاتر 

چیکار کنم 🥺🥺🥺🥺😂😍😍

جواب :هیچی 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شناخت کافی ازش داری ؟ چند سالته؟ اون چن سالشه ؟

خانوادش میشناسم خودشم میگن پسر خوبیه  کارش معلمه  باباشم وضعش خوبه  اون فک کنم ۲۴ اینا شاید کم شاید بیشتر منم ۲۰

خانوادش میشناسم خودشم میگن پسر خوبیه کارش معلمه باباشم وضعش خوبه اون فک کنم ۲۴ اینا شاید کم شاید ...

اها ببین منم یه دو سه سالی در به در یکی از پسرای فامیل بودم😂 از شخیص و اخلاق خودش خبر نداشتم چون فامیل دور بود زیاد برخورد نداشتم کم کم طی یه سری اتفاقات از جلو چشمم افتاد و تمام فقط خداروشکر  میکنم بهش اعتراف نکردم وگرنه بزرگترین پشیمونی عمرم میشد 😐 برا همین میگم شاید اگه از نزدیک بشناسیش نظرت عوض بشه بهش نگو اعتراف نکن اصلا 

اها ببین منم یه دو سه سالی در به در یکی از پسرای فامیل بودم😂 از شخیص و اخلاق خودش خبر نداشتم چون فا ...

اخخ دقیقاااامنم بخاطر این قدمی برنمیدارم میگم اگه قسمتم باشه خودش میاد و مهرم تو دلش میوفته