2777
2789

خیلی حساس شدم نسبت به صدا ها 

هر صدایی روانمو به هم میریزه حالا ممکنه صدای غذا خوردن باشه صدای بلند باشه یا هرچی 

امروز بابام با دستش میز رو ضرب گرفته بود هر انگشتش که می‌خورد رومیز انگار با چکش میزدن تو فرق سر من😐😂

بگین شما هم اینجورید دارم نگران میشم دیگه 😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رو غدا خوردن دیگران حساسم مثلا صدای قاشق چنگال یا صدای غذاخوردنشون

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من موقع خواب صدای نفس کشیدن بشنوم نمی تونم بخوابم همش به همسرم میگم نفس نکش😁مخصوصا اگر نفس کشیدنم ب ...

باید بیای پیش من بخوابی موقع خواب احساس خفگی میکنم انقدر بلند و بد نفس میکشم خودم از خواب بیدار میشم خواهر میگه یه جوری نفس میزنی انگار داری میدوی

من موقع خواب صدای نفس کشیدن بشنوم نمی تونم بخوابم همش به همسرم میگم نفس نکش😁مخصوصا اگر نفس کشیدنم ب ...

عع خداروشکر شما هم مثل منی 😂

داداشم اکثرا با صدای بلند نفس میکشه دیگه اینقد بهشون گفتم خودم روم نمیشه اعتراض کنم دیگه