2777
2789
عنوان

درد اطراف ناف کودک ۶ ساله

14859 بازدید | 11 پست

سلام خانوما خوبید تازه عضو شدم  دخترم یماهه دلش درد میکنه بعد از بیدار شدن یا بعد غذا خیلی میترسم یک ماهه یهو تب میکنه شدید با دلدرد و رنگ پریدگی اوایل خودم سرماخوردگی میدادم 😢 دکتر امروز گفت شاید رفلاکسه میترسم

تعداد رای : 0
نظرسنجی
.
0
0%
.
0
0%
هر روز درد داره  اين تب هميشگي هست  سونو انجام ندادي ؟؟

نه همش رفع میشه بعد دوباره عود میکنه همراه با دلدرد 

یک ماه پیش یه شب تا صب بالا اورد فک کردم مثل همیشه سرماخورده خودم ازیروسین دادم بهش ولی دلدردش موند از اون موقع یهو بعد غذا میگه بسمه دلم درد کرد میره اونور میگه خوب شد دیگه.. امه بعد یه هفته دوباره با تب شدید شروع میشه 

یه دکتری میگفت ویروسیه و شربت رانیتیدین داد و... 

امروز این دکترم ک بردمش گفت تا چند ماهی باید مصرف کنه رانیتیدینو علتشو نمیدونست اینش دیوونم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید عفونت روده داره چون تب و استفراغ داره....منم دخترم 7/5سالشه واز چهار سالگی دور نافش درد می کنه کلی پیگیر شدم چیزی دستم رو نگرفت تو دختر بچه ها میگن شایع هست ولی وقتی تب  بی دلیل نیست

.: نیکی چو از حد بگذرد، نادان خیال بد کند :.
شاید عفونت روده داره چون تب و استفراغ داره....منم دخترم 7/5سالشه واز چهار سالگی دور نافش درد می کنه ...

الان استفراغ نداره فقط تب و دلدرد و یه کم گرفتگی بینی خیلی عذاب وجدان دارم میگم اگه اوم موقع ک بالا اورد میبردمش دکتر الان وضعش این نبود

الان استفراغ نداره فقط تب و دلدرد و یه کم گرفتگی بینی خیلی عذاب وجدان دارم میگم اگه اوم موقع ک بالا ...

یه چیز دیگه من پسرم سرما می خوره با دل  درده که دکتر گفت از مخاط بینی میره میریزه تو شکم دل درد میشه.....از انگل هم چک کن 

یه چیز دیگه من پسرم سرما می خوره با دل  درده که دکتر گفت از مخاط بینی میره میریزه تو شکم دل درد ...

علائم سرماخوردگیو نداره فقط گرفتگی بینیه 

بخاطر اون دکترش گفت شاید الرژی داره به فصل سرما... چون تو سرما زود به زود مریض میشه از بچگی 

اطلاعاتی ندارم در مورد الرژی تازه میشنوم میگه اصلا غذای سرد نده بهش اما من همیشه شیر یخ میدادم 😔غذا خیلی میدادم بهش تو هر وعدخ طفلی باد میکرد حس خیلی بدی دارم 

علائم سرماخوردگیو نداره فقط گرفتگی بینیه  بخاطر اون دکترش گفت شاید الرژی داره به فصل سرما... چ ...

اون که حتی بالشت و رختخوابش اگه پر و پنبه هست باید عوض کنی ..بخور استفاده کنی .خیار شور .گوجه .کالباس و ادویه قطع بشه و گوجه بادمجون و ..