2777
2789
عنوان

پسرم دیگه نمیخواد مدرسه بره

454 بازدید | 30 پست

پسرم کلاس پنجم هستش و دو سه روزه میره مدرسه ، امروز بند کرده که من دیگه نمیخوام مدرسه برم ، هر چی وعده وعید بهش میدم کلا پا شو کرده تو یه کفش که اینا چرت و پرت میگن و من خوشم نمیاد برم مدرسه . گیر داده که میخوام برم برنامه نویسی یاد بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این نسل اصلا علاقه ای به مدرسه ندارن، انگار هرروز میخوان برن زندان وبرگردن

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!

بگو برنامه نویس بدون دیپلم بدرد جایی نمیخوره زهی خیال باطل

برو دیپلم بگیر

ایشالا بعدش برنامه نویسی هم یاد میگیری

و این جمله رو

از یکی شنیده

بچه کلاس پنجمی عقلش نمیرسه اینو بگه

عین جمله دبیرستانی هاست

ک میگن درس نمیخونیم میریم ناخونکار و مژه کار یا... میشیم پولش بیشتره 

درس چیه

اینو یکی بهش گفته

یا از خودتون شنیده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

این نسل اصلا علاقه ای به مدرسه ندارن، انگار هرروز میخوان برن زندان وبرگردن

مام علاقه نداشتیم

با چک و لگد میرفتیم😂😂😂😂

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یادم میاد قبلنا میگفتم نمیرم مامانم میگفت اداره میاد دم در میگیره میبرتت🤦‍♀️😂میگفتم قایم میشم میگف ...

😂😂😂🤣من هنوزم از این ترفند واسه بچه ها ب کار میبرم 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40