2777
2789
ببین عزیزم سن من اینقدر هست که بفهمم وقتی چنین تایپیکی زده شده پشتت چه قصه ایه. تو خودت یا ازدواج کر ...

خودت بلاخره برادر داری 

دوست داری یه عروس فتنه بیاد زندگی تون رو بهم بریزه؟ 

فامیل شوهر خاله م یه عروس دارن 

وقتی میاد خونه شون هرکس از یه طرف در میره که این زنه پاچه ش رو نگیره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از آدمی که فک می‌کنه عقل کله و فقط دهنشو باز می‌کنه و از مغزش استفاده نمیکنه

بله در برابر توکه آرزوی مرگ دختر مردم رو میکنی و فکر میکنی بجز تو همه از زیر بته عمل اومدن  من عقل کلم.  

تهش اینه از خونه و زندگی و محلتون پرتت کرده باشن بیرون و کل جیره مواجبتم بابات قطع کرده باشه داده باشه به عروسش که چنین چیزی نیست.  تو در همین حدمیتونی آرزو کنی.  چطور به خودت اجازه میدی آرزوی مرگ دختر مردم رو کنی؟  مگه تو نونش دادی بزرگش کردی که الان مرگ و زندگیش دست تو باشه؟ 

چ اذیتی برای مامانت دارن عزیزم ؟

پدرم از مادرم بدش میاد

مادرم آدم خوبیه ولی پدرم با زنای دیگه میپره و مادرم و مانع برای خوش گذرونیض میبینه

بهش خرجی نمی‌ده

فحش میده به مرده هاش

کتکش میزنع 

این عروس تخم سگم هعی بابامو تحریک می‌کنه

به ما میگه مصرف کننده و مفت خور 

بابامم خوشش میاد

بله در برابر توکه آرزوی مرگ دختر مردم رو میکنی و فکر میکنی بجز تو همه از زیر بته عمل اومدن من عقل ک ...

بیا برو خدا روزیتو جای دیگه بده

برو خواهر من برو 

معلوم نیست چه عذابی میکشن اطرافیان از دستت

من روز اول بهش گفتم فاطمه من آدم احساساتی و اجتماعی نیستم من تو غار خودم زندگی میکنمبا کسی کاری ندار ...

یه نفرم که کار به عروس نداره، عروس خودش فتنه ست. 

با برادرت صحبت کن 

یه نفرم که کار به عروس نداره، عروس خودش فتنه ست. با برادرت صحبت کن

برادرم تو تیم اوناس

من چون چاقم همه از من بدشون میاد انگار 

نمیدونم

نمیکشم

واقعا نمیکشم 

من و مامان بیچارم شدیم کارگر این حرومیا 

برادرم تو تیم اوناسمن چون چاقم همه از من بدشون میاد انگار نمیدونمنمیکشمواقعا نمیکشم من و مامان بیچار ...

با یه مشاور صحبت کن 

اینجا که تا میگی خواهر شوهر هستم انگار خواهر شوهر اونایی و بی هیچ اطلاعی فقط بهت توهین میکنن. 

خودت بلاخره برادر داری دوست داری یه عروس فتنه بیاد زندگی تون رو بهم بریزه؟ فامیل شوهر خاله م یه عروس ...

بله دوتا برادر دارم یه عروس دسته گل که خیلی دوست نداره خانواده شوهر رو ببینه و ماهم مزاحمش نمیشیم.  من ده ساله خونه ی داداشم نرفتم.  دیدنیامون رو خونه مامانم میکنیم.  این مدلیه دیگه.  اخلاقشه.  دلیلی نداره اذیتش کنیم زندگیشو زهر مار کنیم یا آرزوی مرگشو کنیم.  

اونم بیاد محترمانه پذیراییش میکنیم چون داداشم باهاش شاد و خوشبخته. یک عروس قشنگ دیگه هم به زودی بهمون اضافه میشه.  خودمم دوتا پسر دارم از همین الان طلا میگیرم برا خودم دوتا هم برای پسرام میگیرم هر زمان ازدواج کردن میدم به خانماشون اگرم تشخیص دادن ازدواج نکنن میدم به خودشون.  

بیا برو خدا روزیتو جای دیگه بدهبرو خواهر من برو معلوم نیست چه عذابی میکشن اطرافیان از دستت

شما عزیزم با مشاور صحبت کن. فکر میکنی با مردن دختر مردم بابات ادم خوبی میشه؟  

تو نیاز مبرم به مشاوره داری همین.  

شما عزیزم با مشاور صحبت کن. فکر میکنی با مردن دختر مردم بابات ادم خوبی میشه؟ تو نیاز مبرم به مشاوره ...

عزیزم ایشون تحت درمان هستن و دارو استفاده میکنن 

ولی عروس فضول شون معتقدند زشت ه ایشون دارو مصرف کنه. 

مشاور هم که پیشنهاد دادم برای اینه که عروس رو سر جاش بنشونه.