2777
2789

بچه ها لطفا دعوا نکنین تاپیک فقط جهت فانه من بدترین کادویی ک گرفتم همون پارچ لیوانا و ظرف هایی ک دوران کودکی برامون میاوردن تولد ۶ سالگیمو میبینم انگار داشتن جهیزیه باز میکردن

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

یه صلوت🥰

خودم اینکه کادو دادم ولی هیچی ندادن کاش بد بود

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت اپل واچ که برام جالب بود

و یه طرف شکسته که خالم برام هدیه اورد ولی شکسته بود واثرار داشت من شکستمش😑

و یه جعبه شکلات که اب شده بود و نصف کارتونش موش خورده بود قشنگ جویده شده بود بو موش میداد.حالبه از طرف مادرمم بود🤣

😡فقط طلاق😡
ساعت اپل واچ که برام جالب بودو یه طرف شکسته که خالم برام هدیه اورد ولی شکسته بود واثرار داشت من شکست ...

این دیگ خیلی سم بود🤣🤣

مادر همسرم وسایل کهنه‌ای که ته چمدون داشت و مدلای مامان بزرگی همش برام میاورد. منم مستقیم میدادم خیر ...

شاید سلیقه خوبی نداره

۱۴ سالم بود تولد دختر عموم بود من احمق کل قلکمو خالی کردم براش ی سرویس گوشواره گردنبند  خریدم البته بدلی سو تفاهم نشه  چند ماه بعدش دختر عموم س و تین کهنه خودشو کادو کرده بود داد بهم حتی نکرده بود بشوره بوی عرقش بره مادرم تا یمدت تفریحش فحش دادن ب من بود

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
تولد شش سالگیم عموم انگشتر طلا داد اولین ولن شوهرم باکس داد اولین تولد نامزدی شوهرم النگو داد

خو‌اینا کادوهای خوب بودن ک