2777
2789

این متن یکم طولانیه اگه حوصلشو ندارید نخونید . من از نوجونی خیلی از خانوادم اسیب دیدم و هنوز هم نتونسم فراموش کنم و هنوز هم با رفتارهای بد بهم اسیب میزنن میخام تا جایی که یادمه همشو بگم تا سبک شم . اول اینکه ۸سالم بود مامانم با بابام دعواش میشه و بعد سر من خالی میکنه و بهم میگه من تورو نمیخاستم بخاطر توعه که دارم این زندگیو تحمل میکنم تورو خاستم سقط کنم هرکاری کردم نشد و دوست ندارم ، همیشه از تمام دوست هام ایراد میگرفت و باهاشون دعوا میکرد تا رابطه دوستیم باهاشون تموم بشه و به لطف اینکارش که تا سن ۲۲سالگیمم ادامش داد الان هیچ دوستی ندارم 🙃

بهم پول تو جیبی نمیدادن و اجازه نمیدادن خودمم کار کنم چون معتقد بودن دختر نباید پولی داشته باشه تا به کارهای خلاف کشیده نشه ، هرزمان تلفنی با دوست هام صحبت میکردم گوشیو با داد و بیداد ازم میگرفتن و میگفتن بده ببینم کیه با اینکارشون بینهایت جلوی همه تحقیر میشدم ، این رفتارهای خانوادم در سنین نوجونی باعث شد دوستای بیشرفم البته دونفرشون که عذرمیخام ولی علنن ح .زاده بودن ازم اخاذی کنن و بگن اگر فلان کارو برای ما نکنی به دروغ پیش خانوادت میگم با فلان پسره هسی و منم مطمئن بودم خانوادم حرف هاشونو باور میکنن ، همیشه میگفتن پیرینت گوشیتو بریم بگیریم تا بفهمم چیکار میکنی بهم میگفتن بریم دکتر ببینم هنوز دختری یا ن میگفتن بریم ازمایش معتاد نباشی بینهایت لهم کردن ، از سن ۱۱ سالگی تموم کارهای خونه حتی اشپزی با من بود و هرزمان که درس داشتم مجبورم میکردن اول حمالی کنم و بعد درس بخونم و بخاطر همین رفتارهاشون نتونستم برای کنکور درس بخونم و در نهایت باعث شدن افسرده بشم میخام بدونم واقعا خانواده های شما هم این مدلین اینقدر ازار و اذیت به بهانه ی تربیت و اینکه به فکرتون هستن مسخره نیست؟

تنها نیستی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بهزیستی.  یا ی رشته ای قبول شو فرار کن برو خوابگاه اونجا کار کن.  

اولش تورون وایسا ننه بابا منم از این که ها زیاد می‌خوردم. وایسادم تو روشن 

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

خدا نگذره ازشون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

واااااااای متأسفم چقدد سختی کشیدی عزیز دلم ، چ روزای سختی رو داشتی از همه مهمتر عجب دوستای حرو‌مزاده ای داشتی ...

قطعا هر پدر مادری خوبی داره بدی هم داره . ولی شما حالا ک میبینی اختیار همه چیو ازت گرفتن باهاشون برای حق و حقوقت مبارزه کن . برو بیرون از خونه کار کن درامد داشته باشی تا بتونی روی پای خودت وایسی و زیر منت اونا نباشی . تنها ناجی تو خودت هستی . نمیدونم چی بهت بگم راجب خانوادت ولی مطمئنم خودت میتونی باهاشون بجنگی

خواستگار هم داری؟ اگ داری و شرایطش خوب بود بنظرم ازدواج کن ولی اول باهاش شرط کن ک میخوای ادامه تحصیل بدی. و مستقل باشی

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

خانوادت خیلی بد و‌ داغونن‌متاسفانه.ببخشید رک‌گفتم.راهی نیس.مستقل بشی یا اگه‌خواستگار خوب داری باهاش ...

متاهل هستم اما هنوز هم اونقدر دخالت میکنن تو زندگیم که تو فکر قطع ارتباطم

مثلا میخاستن درست تربیتت کنن ب راه بد نری ولی بلد نبودن چجوری باهات رفتار کنن میزدن شخصیتتو احساساتتو افکارتو تخریب میکردن . نه کارشون اصلا درست نبوده میتونستن جور دیگه مراقبت کنن اینجوری هر کسی واقعن زده میشه 

خیلی بد بین بودن واقعن خیلی زیاد