2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با کیه

71 بازدید | 4 پست

سلام.‌‌...یه مسئله ای هست ذهنم رو مشغول کرده

یکی از نزدیکان من خانومی هست که تو سن سی سالگی ازدواج کرده...البته چندین  سال پیش و اون زمان سی سالگی سن بالایی محسوب میشد‌‌...خلاصه الان بعد سالها به گوشش رسیده که یه نفر درباره سن بالای ازدواجش تیکه انداخته و خیلی ناراحت شده...همش نفرین های بد میکنه ولی من که اصل ماجرا رو میدونم به نظرم نفرین هاش حق نیست و به خودش برمیگرده...

دختر خواهرش خیلی زبون دراز و یکمی سلیطه هست و مادرش هم تمسخر گر هست و بقیه رو دست میندازه‌‌‌...الان دختره که خودش تو سن بیست سالگی با دوست پسرش ازدواج کرده به یه نفر تیکه انداخته که تو سنت موقع ازدواج زیاد بوده (بیست و پنج سال) اونم برگشته گفته از خالت که سی سالگی به زور شوهر کرده که سنم کمتر بوده...خلاصه این حرف به گوش خاله رسیده و خیلی ناراحت شده...در کل هم خودش و هم  خانوادش  میگن که طرف مقابل در هر صورت نباید پای خاله رو وسط میکشیده .یه حورایی درسته ها .ولی خب راستش به نظر من مقصر اصلی  دختر خواهره هست  که اول تیکه انداخته ...نظر شما چیه؟

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

به اون بنده خدا چه اخه؟؟؟تقصیری نداره اصن پیش کشیدن این حرف خیلی کار زشتیه بنظرمن ی نفر خیلی باید بی ...

ببین من حرفت رو قبول دارم ها ...طرف مقابل هم همچین آدم موجهی نیست ها ولی خب اگه دختر خواهرش تیکه نمینداخت اون طرف مقابل هم درباره خالش چیزی نمیگفت...ولی الان فقط اون شخص رو نفرین میکنن و میگن دختر خواهره بچه است...منم میگم بعد  چندین سال دوستی و ازدواج تو سن بیست سالگی دیگه بچه محسوب نمیشه که به هر کسی تیکه بندازه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من حرفت رو قبول دارم ها ...طرف مقابل هم همچین آدم موجهی نیست ها ولی خب اگه دختر خواهرش تیکه نمی ...

خب اگه عرضه داشت به همون دختره تیکه مینداخت و جوابشو میداد چیکار به خالش داشت؟؟

به هرحال من حتی ی ذره هم بهش حق نمیدم 

خب اگه عرضه داشت به همون دختره تیکه مینداخت و جوابشو میداد چیکار به خالش داشت؟؟به هرحال من حتی ی ذره ...

بله حرف شما هم درسته ...به خودش تیگه مینداخت بهتر بود