2777
2789
عنوان

تصادف

120 بازدید | 12 پست

سلام دوستان وقت بخیر 

دیروز ماشین ما پارک شده بوده ی پسر دوازده ساله ک بگم خدا خانوادشو چکار نکنه ماشین دادن دستش چهار تا ماشینو به ترتیب زده اخریش ما بودیم ک دیگ ی راست رفته داخل ماشین و داغون داغون کرده اصلا دیگ راه نمیره ماشین😕 این خسارت رو بیمه میده؟ بعد اون طرف وی اونم باید بهمون خسارت بده ینی دو طرف خسارت میدن؟ 

اگر بیمه بدنه داشته باشید بیمه میده 

اون ماشینی که به شما زده هم بیمه ای خسارت شما رو میده 

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیمه خسارت شمارو تمام و کمال پرداخت میکنه و بعد به اون شخص مراجعه میکنه و خسارات رو ازش میگیره . منظورم از شخص اون کسیه ک بیمه نامه به اسمشه . در ضمن بابت هیچ اتفاقی تو دنیا نمی‌تونید دوبار از طرف مقابل خسارت بگیرید . حتی قتل . نه خسارت نه دیه نه دین و نه هیچی 

🖤

بیمه خسارت شمارو تمام و کمال پرداخت میکنه و بعد به اون شخص مراجعه میکنه و خسارات رو ازش میگیره . منظ ...

من فک نکنم بیمه اون طرف انقد بتونه خسارت بده

چهار تا ماشین بوده🥴🥴 اخه بچه دوازده ساله و چ به ماشین خیلی داغون کرده ناراحتم