2777
2789
عنوان

درآمد

| مشاهده متن کامل بحث + 3515 بازدید | 40 پست

درسته کار دولتی خوب هست...ولی حقوق همیشه ثابت و در حدی هستش که ادم زنده بمونه!!!!!!!!

اما شغل ازاد اگر واقعا خوب و اصولی کار کنند و 100 البته اگر از خلاقیت و مغزشون درست استفاده کنن میتونن پول بسیار خوبی در بیارن..

مثلا ما تو مغازه ای که کار میکنیم خیلی خلاقیت بخرج میدیم تو کارمونو تنوع و.. به کار میبریم....

البته من فقط شاگردم و کاراموز برای من سودی جز یادگرفتن مهارت نداره..

اما استادم تو تابستون حداقل ماهی 40 50 میلیون فقط سود میکنه..

خداوند در مخ همه ادما 300 گرم مغز کار گذاشته..

یکی ازش استفاده میکنه میشه مولتی میلیاردر..یکی استفاده نمیکنه میشه ..... ..     

بنده آقای برفچال هستم.پاسخگوی سوالات شما در زمینه تعمیر لوازم خانگی هستم در حد توان.. 

اقایی فروشنده ماهی بود.شغلش فصلیو فقط زمستونی بود..تو تابستون بیچاره شده بود.

بهش گفتم شما تو تابستون بزن تو کار میوه تره بار..مکانشو که داری..وسیلشو که داری.. چرا که نه؟!

ایشونم در عرض 3 4 سال صاحب خونه و ماشین و... شد...

موفق باشید.

بنده آقای برفچال هستم.پاسخگوی سوالات شما در زمینه تعمیر لوازم خانگی هستم در حد توان.. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درسته کار دولتی خوب هست...ولی حقوق همیشه ثابت و در حدی هستش که ادم زنده بمونه!!!!!!!! اما شغل ازاد ...

کارتون چیه 

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...
درسته کار دولتی خوب هست...ولی حقوق همیشه ثابت و در حدی هستش که ادم زنده بمونه!!!!!!!! اما شغل ازاد ...

شوهر من بلوک زنی داشت,یه چند تایی کارگر داشت...اینقدر بازار ساخت و ساز رکوده که تعطیل کرد و رفت با دوستاش وانت بار زدن.همیشه هم میگه بازار خرابه.من موندم اینایی که درامد خوب دارن بازارشون خراب نیست

اقایی فروشنده ماهی بود.شغلش فصلیو فقط زمستونی بود..تو تابستون بیچاره شده بود. بهش گفتم شما تو تابست ...

من همسرم پولیش کاره ماشینه درآمدش بد نیست ولی حرفه دیگه ای نداره زمستونا هم کم میشه کار

شوهر من بلوک زنی داشت,یه چند تایی کارگر داشت...اینقدر بازار ساخت و ساز رکوده که تعطیل کرد و رفت با د ...

منم همیشه میگم پس بقیه چطور به همه جا میرسن فقط برا ما برکت نداره

شوهر من بلوک زنی داشت,یه چند تایی کارگر داشت...اینقدر بازار ساخت و ساز رکوده که تعطیل کرد و رفت با د ...

به نظر من خیلی به ذهنیت انسان ربط داره.

در تهران دستگاه سردکننده کامیون دارن 50 میلیون.ما نمونه چینی اونو درست و 

نصب میکنیم با ضمانت چند ساله بی قید و شرط میوفته 10 میلیون!

حتی خیلی از نواقص اون سیستم اصلی که ژاپنی هستش رو خودمون برطرف و تغییر دادیم تا کاراییش بیشتر بشه..

شما به اینم دقت کنید همیشه پول زیاد نشونه برکت داشتن و رونق نیست..ممکنه طرف دزدی و کم فروشی کنه و 

به اون سرمایه کلان برسه!

نشونه پول با برکت اینه که کم باشه ولی بشه باهاش زندگی رو گذروند..یه مقدرای هم ذخیره کرد..

ادم ارامش داشته باشه.عذاب وجدان نداشته باشه.خدارو ناظر بر اعمالش ببینه.

این چیزایی که گفتم تو بازار خیلی کم دیده میشه متاسفانه...خدارا شاکر باشید.

نصب و تعمیر و طراحی سیستم های برودتی متحرک و ثابت.بیشتر سردخانه های کامیون های حمل بار

موفق باشید کارتون پر برکت

میدونی عزیزم این روزا زندگی ها با گذشته خیلی فرق کرده از وقتی که تکنولوژی پیشرفت کرد و دنیای مجازی شروع به رشد کرد وضعیت زندگی مردم تغییر کرد. باید بیشتر تلاش کنی اما خوبیش اینه که کارای جدید به صورت آنلاین انجام میشه و میتونی همونطور که در کنار همسر و فرزندت هستی کار بکنی. مثلا من برای کسب و کار آنلاینم مجموعه قالب وردپرس کارخانه طراحی کردم و اونارو فروختم. و خیلی در آمد کسب کردم. همسرم توی یک کارخانه کار میکرد و من دیدم با توجه به نیاز شغلش چقدر قالب وردپرس برای کارخانه ها لازمه و شروع کردم به طراحی انواع پوسته وردپرس کارخانه و این نقطه شروع در آمد و موفقیت من بود. فقط کافیه خوب فکر کنی و ایده بدی و بهترین راه رو انتخاب کنی.