2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلنیوم زینک روی ویتامین د ویتامین ب ۱۲

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
مکمل هم براتون نوشته؟ غیر از آهن و ویتامین دی. اینها رو اغلب خانمها می خورند.

ویتامین دی رو چند وقت یه بار استفاده میکنی؟

منم ۵ساله کم کاری تیروئید دارم

این اواخر پریودم وحشتناک شده

آنقدر خون از دست دادم این ماه که چند کیسه خون نیاز دارم

لعنت به کم کاری تیروئید 

من قرص لووتیروکسین‌میخورم ۱۰سالهروزی یه دونه

عزیزم منم ۲۰ساله روزی یکی میخورم هاشیماتو دارم کنترل بود ویتامینم چیزی نمیخوردم یه بار داروخانه بهم یه جوردیگه دادپشتش جای قرمز آبی بود فکرکنم دوماه خوردم الان وحشتناک بازکم کارشدهtshخیلی بالا رفته خیلیا میگن پشت آبی به بعضیا اثرنداره شماها اطلاع دارین؟آخه بعد۲۰سال اینجورشدم ترسیدم

ویتامین دی رو چند وقت یه بار استفاده میکنی؟منم ۵ساله کم کاری تیروئید دارماین اواخر پریودم وحشتناک شد ...

دکترم ۵۰۰۰۰ نوشته ماهی یه دونه. من ۱۰۰۰ خریدم اگه یادم بمونه روزی یکی می خورم. ولی اغلب یادم میره. 

عزیزم منم ۲۰ساله روزی یکی میخورم هاشیماتو دارم کنترل بود ویتامینم چیزی نمیخوردم یه بار داروخانه بهم ...

اره دو نوعه

یه ابی یه قرمز

والا من تفاوتش رو حس نکردم تاحالا

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
عزیزم منم ۲۰ساله روزی یکی میخورم هاشیماتو دارم کنترل بود ویتامینم چیزی نمیخوردم یه بار داروخانه بهم ...

پشت آبی ابوریحان؟ قرمزه ایران هورمونه. خارجی مرک هم هست. اونو امتحان کردی؟