2777
2789

یا مامان بابای من آنقدر روانی آن که من روانی کردن. هرچی دهنشون در میاد از لات،فاحشه و کونی درمیاد میگن و تهمت می‌زنن.

ما جلوی خونمون فضای سبز داریم با خواهرم رو صندلی نشسته بودیم، بعد ما هر شب ۳۰ دقیقه با گربه‌ها بازی می‌کنیم. یکی از گربه‌ها ستون فقراتش شکسته خیلی نگرانشم، بعد یکی از پسرای همسایه دنبال این می‌گشت دیدش پیش ما گفت این چی شده براش داشتم تعریف کردم گفت دامپزشک می‌شناسم گفتم ببرینش حتی ۱ دقیقه هم نشد. بابام من دیده کلی بهم تهمت زد که چرا با پسره حرف زدی پسره مریض جنسی بوده حتما گریم درآوردن. از ورزش اومدیم خونه مامان چهرش شبیه شمر کرده جوابم نمی‌ده می‌گه شما لاتین کار اشتباه کردی بابات عصبیه.

من دیوونه کردم، ۲۳ سالمه چه گهی بخورم از دست اینا آخرش انقدر عصبی شدم با داد و بیداد حرف زدم

خاستم بگم بچه ای نگرانتم دیدم گفتی ۲۳ سال پشیمون شدم شما ی خانم بالغ و عاقل هستی و باید بهت احترام ب ...

اینکه بهم تهمت می‌زنن اذیتم می‌کنه

فقط کافی بود بگن فلانی، اینکه باهاش حرف زدی کی بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در تلاشم، ولی با این وضع تورم هرکار هم کنم نمیشه جدا شد. مگه اینکه یک کاری کنم بگیره پولدار شم

ب جدا شدن فکر نکن ب مستقل شدن فکر..

استقلال مالی استقلال اجتماعی و استقلال شخصیتی برات میاره و باعث میشه اجازه نده هیچ کس حتی پدر و مادر بهت توهین کنن

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت