2777
2789
عنوان

آزمایش هورمونی و ذخیره تخمدان

80 بازدید | 4 پست

سلام ،من باید روز دوم پریودی آزمایش هورمونی و ذخیره تخمدان بدم ، بعد الان ساعت ۹ شب پریود شدم الان روز دوم پریودم کی هست ؟،فردا،یا پس فردا؟آخه پس فردا هم جمعه است،فردا هم حس میکنم جز روز اول باشه ،اگه شنبه برم دیر نیست ،؟؟چون من پریودام سه روزه است ،روز سوم هم خونریزی خیلی کم دارم ،حالا چی کار کنم🤔

سلام خوبین...گفته بودین پرش تو خواب داشتید..بعد ترک قرص اعصاب دوباره علاعمتون برگشته..الان خوب شدید...من چند ماه پاروکسیتین خوردم خوب بودم..الان یک‌ماهه قطع کردم..دو شبه دوباره پرس تو خوابم شروع شده..نمیخوام قرص بخورم خستم

♥️😍♥️
سلام خوبین...گفته بودین پرش تو خواب داشتید..بعد ترک قرص اعصاب دوباره علاعمتون برگشته..الان خوب شدید. ...

گآهی اوقات هست  دیگه بهش توجه نمیکنم برام مهم نیست هرچی بیشتر بهش توجه کنی بیشتر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.