2777
2789

سلام خانوما 

من ازدواج دوم داشتم  

پسر بزرگ همسرم که تازگی ۱۵ سالش شده دوستای مدرسه اش گفته بودن  بریم مسافرت دو روزه 

خودشون با تاکسی برن کویر و دو روز اونجا باشند 

و از پول های پول تو جیبی که پس انداز کردن اونجا خرید کنند و رستوران برن و شب ها برن کویر گردی 

به پدرش گفت و همسرم نپذیرفت و گفت که اجازه نداری بری 

همسرم رفتن شهر دیگه برای خاک سپاری عمو شون و تا سه روز دیگه نمیاد 

این بچه هم بدون اطلاع من و اجازه پدرش رفته کویر با دوستاش 

اصلا نمی‌شناسیم که کی هستند این دوستاش 

به نظر شما به پدرش همین امشب تماس بگیرم بگم 

یا بزارم وقتی اومد از سفر بگم ؟!

یا اینکه نگم 

در تردید هستم چون نمی‌خوام باعث بشم همسرم رفتار خشونت آمیزی داشته باشه با پسرش و بامن رابطه ش خراب بشه و دلش از من بگیره 

همش نگرانم کینه ای به وجود بیاد که در آینده مهار شدنی نباشه

از طرفی همسرم ممکنه منو بازخواست کنه که چرا نگفتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوجوانه و ممکنه بلایی سرش بیاد،بهتره پدرش رو در جریان بذارید

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

بگو خدایی نکرده اتفاقی افتاد شوهرت بدونه کجا هستش

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بنظرم رفیق پسره باش

فردا پسفردا ک‌اومد بهش بگو من ب پدرت نمیگم و یکم‌نصیحت کن بین خودتون باشهها

بعد اگ تو ب باباش بگی 

هم پسره با تو بد میشه

هم باباش رفته مراسم حالش اوکی نیس توام اینو بگی بد تر میشه وقتی بیاد با پسرش هم دعوا میکنه اصولا

الان هم زنگ بزن ب پسره