قبلا کلی تایپیک زدم برای اسم واقعا انتخاب اسم دختر سخته ، هر چی میگفتم شوهرم میگفت یا ترکه یا تلفظش سخته ، به هر حال دیروز قبول کرد بزاریم نیلا ، حالا خانواده شوهرم میگن این چه اسمیه به نظرتون چی جوابشونو بدم؟ همش میخوان مذهبی باشه😑
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من توی بيمارستان وقتی به دنیا اومد گفتم به همه، فقط خودمو شوهرمو دوست صمیمیم میدونستیم از قبل
اتفاقا من مادرشوهرم فوت کرده بود و اسمش فاطمه بود، دخترم ساداتم هست، یه سری بیفرهنگ و فضول همش میپرسیدن میخوای فاطمه بذاری؟
😑😑😑😑
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من توی بيمارستان وقتی به دنیا اومد گفتم به همه، فقط خودمو شوهرمو دوست صمیمیم میدونستیم از قبل اتفاقا ...
فاطمه گذاشتی؟ من مشکلی با این اسم ندارم ، پسر خودمم اسمش مذهبیه ولی چون میدونم دخترا حساس ترن و بروز هستن میترسم فردا بگه چرا اسم قدیمی و مذهبی گذاشتی از طرفی دیگه اسم های مذهبی رو نمیشه تغییر داد
میدونم ولی ، اونا هم بلخره مادربزرگ و پدربزرگش میشن نمیتونم بی احترامی کنم ، باید قانعشون کنم
مگه قانع میشن؟
من خودم اسم همه بچه هام مذهبیه
ولی نظر شما کاملا متفاوت با اونهاست و نمیتونی قانعشون کنی
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".